Cégünk szakterülete az 50 főnél nagyobb cégek munkavédelmi tűzvédelmi feladatainak ellátása. +36-30-687-2456 Kérjen ajánlatot
Kérjen ajánlatot most! BíRSáG GARANCIA

Összegyűjtöttük Önnek a legfontosabb munkavédelmi szabályokat egy dokumentumban.

Töltse le most!
Aurapro logó

Munka - és tűzvédelem

Felejtse el az órákig mesélő, munkát feltartó kollégákat. Munka-és tűzvédelem BÍRSÁG GARANCIÁVAL, korrekt árakon, rejtett költségek nélkül, rugalmasan, munkáltatói érdeket szem előtt tartva, munka-és tűzvédelmi mérnök munkatársakkal.

Kérjen ajánlatot most!

Munkavédelem

Úgy gondolja, hogy a munkavédelmi bírságtól kell félnie?

Sok munkáltatóval találkoztunk, akiknek egyik legnagyobb félelmük, hogy a Munkavédelmi Hatóság megbírságolja őket. Hosszú éves munkavédelmi tapasztalatom birtokában kijelenthetem, hogy nem  a munkavédelemi bírság a legnagyobb kockázat.

A munkavédelmi bírságot – néhány kirívó kivételtől eltekintve – a cégek képesek megfizetni.

Az igazi kockázat a MUNKABALESET!

Ha a munkáltató nem alkalmaz megfelelő szaktudással, szakmai referenciákkal rendelkező szolgáltatót, nem tart fent egy elfogadható munkavédelmi színvonalat, akkor szinte biztos, hogy a munkabalesettel kapcsolatos összes orvosi és járulékos költséget a munkáltatóra fogják terhelni, továbbá munkavédelmi bírságot is kiszabnak. Ezeknek a tételeknek az összessége többszöröse a normál munkavédelmi bírságnak.

Egy súlyos vagy halálos munkabaleset még egy viszonylag tőkeerős vállalkozást is tönkretehet, nem beszélve arról a lelki teherről, mellyel a bírósági eljárás során kell a munkáltató képviselőinek szembesülniük, és a büntetőjogi felelősséget vállalniuk.

Mit kell tennie egy lelkiismeretes munkáltatónak, vagyis hogyan dolgozik a munkavédelmi szakmérnök! 

A legfontosabb feladat, hogy megtalálja azt a munka-és tűzvédelmi szolgáltató partnert, akikkel hosszú távon együttműködve kialakítható, és fenntartható egy elfogadható munkavédelmi színvonal.

Sajnos a mai munkavédelmi szakember képzésben óriási szakadék tátong. Miden műszaki alapismeret nélkül, egy féléves gyorstalpalón bárkiből munkavédelmi „szakembert” képeznek.

A szolgáltató megválasztásánál mindenképp garanciát jelent, ha felsőfokú szakemberekkel is rendelkezik, valamint releváns szakmai referenciákat, bírsággaranciát képes nyújtani partnerei felé.

Kerülje el az „olcsójánosokat”, és az ezzel járó bosszúságokat, kockázatokat. Elfogadható ár-érték arányú szolgáltatót válasszon.

A munkavédelemre fordított költség minden magára valamit is adó vállalkozás számára vállalható kiadás, mely hosszú távú biztonságot, nyugalmat kínál.

Kérjen ajánlatot és győződjön meg róla Ön is!

Hogyan dolgozunk és mit vállalunk?

  • Kockázatértékelések elkészítése
  • Egyéb dokumentumok elkészítése (Munkavédelmi Szabályzat, Egyéni védőeszköz juttatási, rend, Orvosi alkalmassági vizsgálatok rendje, Átfogó megelőzési stratégia, nyomtatványok elkészítése, stb.). Egyben rendezetten, iratfűzős mappában átadva.
  • Munkavédelmi oktatások megtartása (a munkavállalókat érintő tudnivalókat ismertetjük, feleslegesen nem húzzuk el annak időtartalmát)
  • Dokumentált munkavédelmi bejárások elvégzése (feleslegesen nem feltartva a munkatársakat, munkafolyamatokat).
  • Munkabalesetek kivizsgálása (természetesen a munkáltatói érdekeket szem előtt tartva)
  • Emelőgépek, és egyéb gépek időszakos felülvizsgálatai
  • Érintésvédelmi mérések elvégzése
  • GARANCIA: Amennyiben hibázunk, szakmai felelősségbiztosításunk 10 Millió forintig fedezi a hatósági bírságot.
  • Kezdeti dokumentáció készítési díjakat nem számítunk fel.
  • A teljes dokumentáció CD-én szerkeszthető formátumban is átadunk. Így könnyen lecserélhetőek vagyunk, igaz erre még nem volt példa.

Folyamatos szolgáltatás garanciái, BÍRSÁGGARANCIA

A havi átalánydíjas munkavédelmi partnerinknél folyamatos  rendelkezésre állást biztosítunk. Tehát munkabalesetek esetén, Munkavédelmi Hatósági ellenőrzéskor vagy munkavédelmi kérdésekben azonnal a partnereink részére elérhetőek vagyunk, és a felmerülő problémák megoldásáért külön díjakat nem számítunk fel, tehát rejtett költségeink nincsenek.

Átalánydíjas szerződés esetén további garanciát jelent, hogy nem kérünk előzetes eseti díjakat a dokumentáció elkészítéséért, annak frissítéséért. Munkánk természetéből fakadóan a kezdeti időszakban sokkal több munkát fordítunk egy adott cégnél a munkavédelmi feladatok ellátására, hogy egy magas szintű, jól működő rendszert kialakítsunk. Ez megint csak a mi kockázatunk, hiszen dönthet úgy az új partnerünk, hogy 1-2 hónapnyi átalánydíjért rendbe rakatja cégénél a munkavédelmi helyzetet, majd felmondja a szerződést a benne lévő 30 napos felmondási idővel. Így jóval kisebb költségen kialakítatta a jól működő munkavédelmi rendszerét. Mivel a felelős vállalkozások hosszú távra terveznek, és elégedettek a munkavédelmi szolgáltatásainkkal, ezért erre működésünk során még nem került sor.

A havi átalánydíjas partnereinknek cégünk munkavédelmi hatósági bírság garanciát nyújt. Amennyiben munkavédelmi szempontból hibát követtünk el, abban az esetben a munkavédelmi bírságra is kiterjedő felelősségbiztosításunk 10 millió forintig fedezi a Munkavédelmi Hatóság által kiszabott munkavédelmi bírságokat, és  a felelősségbiztosítás önrészét is átvállaljuk, így a teljes munkavédelmi bírság megtérítésre kerül.