Miért minket válasszon?
Ajánlatkérés

Szakértő csapat a munkatársai biztonsága érdekében.

Bírsággarancia

100 % munkavédelmi bírsággarancia 10 millió forintig!

Jogszabályletöltés

Összegyűjtöttük Önnek a legfontosabb munkavédelmi szabályokat.

Munka - és tűzvédelem

Felejtse el az órákig mesélő, munkát feltartó kollégákat. Munka-és tűzvédelem BÍRSÁG GARANCIÁVAL, korrekt árakon, rejtett költségek nélkül, rugalmasan, munkáltatói érdeket szem előtt tartva, munka-és tűzvédelmi mérnök munkatársakkal.

Kérjen ajánlatot most! Bírsággarancia

Munkavédelmi oktatás

Tévhitek és fontos tudnivalók a munkavédelmi oktatásról

Sok munkáltató megkeres minket, hogy tartsuk meg számukra a munkavédelmi oktatást, szeretnék, ha rendben lenne cégüknél a munkavédelmi kérdés. A munkavállalók dokumentált munkavédelmi oktatása nagyon fontos, de ezzel nem ért véget a munkáltatói kötelezettség. Számos egyéb dokumentumot (pl. kockázatértékelést, egyéni védőeszköz juttatási rendet, átfogó megelőzési stratégiát, orvosi alkalmassági vizsgálati rendet, stb.) kell elkészíteni, és egyéb más dokumentációs, tárgyi, személyi feltételt kell teljesíteni annak érdekében, hogy a munkáltató valóban nyugodt szívvel kijelenthesse, megtett minden tőle telhetőt a balesetek, hatósági bírságok kockázatának jelentős csökkentése érdekében.

Kérjen ajánlatot komplex munkavédelmi szolgáltatásra, korrekt, rejtett költségektől mentes ajánlatot fogunk adni!

Miért fontos munkavédelmi oktatást tartani?

A munkavédelmi oktatás egyaránt fontos a munkáltató és a foglalkoztatott számára. Éppen ezért, ma már egyre több munkaadó keresi fel cégünket munkavédelmi oktatást igényelve, hiszen nagyon fontos, hogy egy vállalatnál rendben legyen a munkavédelmi kérdés.

Egy súlyos vagy halálos munkabaleset komoly anyagi és lelki megpróbáltatást jelenthet egy vállalkozás számára, amellyel szembesülniük kell a munkáltató képviselőinek a hivatalos eljárás során.

Ezt megelőzendő nagyon fontos, hogy a munkáltató mindent megtegyen a munkabalesetek, sérülések elkerülése érdekében, amiben óriási segítséget nyújt a munkavédelmi oktatás.

Melyek a munkavédelmi oktatással kapcsolatos legfontosabb tudnivalók?

Mit tehet a munkáltató annak érdekében, hogy ellenőrzéskor a munkavédelmi szervek rendben találják a munkavédelmi oktatással kapcsolatos kötelezettségeket, és hogy csökkentse a hatósági bírságok kockázatát?

Elsősorban:

továbbá, dokumentálja:

 

Mikor kell munkavédelmi oktatást tartani?

Az oktatás keretén belül a munkáltató figyelmet fordít arra, hogy a munkavállaló:

A munkavédelmi oktatás munkaidőben történő foglalkozás.

Munkavédelmi oktatás hiánya esetén a kiszabandó bírság: 100.000 Ft/munkavállaló!!!

Kérjen ajánlatot a munkavédelmi oktatás megtartására, illetve az egyéb munkavédelmi feladatok szakszerű ellátására!

Az alábbi cikkek is érdekelhetik:

Hasznosnak találta a cikket?

Referenciák