Miért minket válasszon?
Ajánlatkérés

Szakértő csapat a munkatársai biztonsága érdekében.

Bírsággarancia

100 % munkavédelmi bírsággarancia 10 millió forintig!

Jogszabályletöltés

Összegyűjtöttük Önnek a legfontosabb munkavédelmi szabályokat.

Munka - és tűzvédelem

Felejtse el az órákig mesélő, munkát feltartó kollégákat. Munka-és tűzvédelem BÍRSÁG GARANCIÁVAL, korrekt árakon, rejtett költségek nélkül, rugalmasan, munkáltatói érdeket szem előtt tartva, munka-és tűzvédelmi mérnök munkatársakkal.

Kérjen ajánlatot most! Bírsággarancia

Munkavédelmi technikus

Ma már minden munkahelyen alapkövetelménynek számít a munkavállalók egészségének és testi épségének a védelme, aminek a megvalósítása profi szakembereket igényel.

A munkáltatók, a vállalkozások, intézmények, cégek vezetői belátják, hogy képzett szakemberekre van szükségük ahhoz, hogy a munkavédelemre vonatkozó jogszabályokat érvényesíteni tudják és ellenőrzéskor mindent rendben találjanak a hatósági szervek.

A munkavédelmi technikus, körültekintő és hozzáértő szakemberként biztosíthatja az alkalmazottak testi épségét, ugyanakkor segítségével betarthatóak az előírt munkavédelmi szabályok.

Továbbá, a munkavédelmi technikus rendelkezik a nemzetgazdaság valamennyi ágazatában használható szakértelemmel, ennek köszönhetően segíti a munkáltatót a munkavédelmi kötelezettségek megvalósításában, hozzájárulva a szabályszegések és mulasztások kedvezőtlen anyagi és személyi következmények elkerüléséhez.

Röviden: a munkavédelmi technikus elősegíti a foglalkozási megbetegedések és a munkahelyi balesetek megelőzését és a munkavédelemre fordított kiadások optimalizálását.

Munkavédelmi technikus feladatai

A munkavédelmi technikus tanfolyam elvégzésével egy feltörekvő szakmában lehet elhelyezkedni.

A képzés megkezdéséhez szükséges feltételek:

A tanfolyam megkezdéséhez nincs szükség szakmai előképzettségre, bemeneti kompetenciákra, előírt gyakorlatra, nincsenek pályaalkalmassági követelmények és nincs szintvizsga.

A képzés célja olyan szakma elsajátítása, amely elősegíti a munkavédelemre fordított költségek finomítását, valamint a munkahelyi balesetek és foglalkozási megbetegedések megelőzését. Mivel a nemzetgazdaság valamennyi ágazatában tájékozottsággal rendelkezik a munkahelyi biztonság és egészség megteremtéséhez szükséges tevékenységek területén, képes közreműködni a szabályszegések és mulasztások személyi illetve anyagi következményeinek az elkerülése érdekében.

A szakképesítéssel rendelkezők az alábbi munkaköröket tölthetik be:

A munkavédelmi technikus képzés elvégzésével egy olyan szakma sajátítható el, amelynek segítségével növelhetőek az elhelyezkedési esélyek, továbbá, az alapdiploma kiegészítésével, jókora előnyre lehet szert tenni a munkaerőpiacon.

 

Ajánlatkérés

A piacon egyedi módon, mi bírsággaranciát is vállalunk.  A bírsággaranciáról szóló igazolásunkat itt tekintheti meg:

Bírsággarancia

Hasznosnak találta a cikket?

Referenciák