Miért minket válasszon?
Ajánlatkérés

Szakértő csapat a munkatársai biztonsága érdekében.

Bírsággarancia

100 % munkavédelmi bírsággarancia 10 millió forintig!

Jogszabályletöltés

Összegyűjtöttük Önnek a legfontosabb munkavédelmi szabályokat.

Aranyat ér egy jó tűzvédelmi szakember

Jól tudjuk, hogy a tűz igen komoly sérüléseket és károkat tud okozni. Sokan mégsem elég elővigyázatosak és nem szentelnek elegendő figyelmet a védekezésnek.

Egy profi tűzvédelmi szakember segítsége hatalmas pluszt jelent, ezért mindenképpen érdemes élni ezzel a lehetőséggel.

Különféle jogszabályok és rendeletek szabályozzák, hogy egy vállalatnak milyen feltételeknek kell megfelelnie baleset- és tűzvédelmi szempontból.

Rengeteg cég csak egyfajta szükséges rosszként tekint az előírásokra. Pedig oka van annak, hogy ezek létrejöttek. A segítségükkel nagyobb eséllyel előzhető meg a tűz, illetve a már kialakult vészhelyzet kezelése sokkal egyszerűbbé válik.

A tűzvédelmi szakember tudja, hogyan milyen előírások találhatóak a Tűzvédelmi Szabályzatban és ezt képes elmondani a munkavállalóknak is. Arra törekszik, hogy az ismereteket minél hatékonyabban és gyorsabban adja át. Így a munkaadóknak sem kell amiatt aggódniuk, hogy a munkaidő rovására megy az oktatás.

Másféle feladatokat is teljesítenie kell a szakembernek. A jelenlegi törvények alapján kötelezően szükség van a segítségére az olyan intézményekben, ahol több, mint 100 főt foglalkoztatnak. Ugyanez a szabály vonatkozik a mezőgazdasági tevékenységet folytató szervezetekre.

A tűzvédelem azért nagyon fontos, mert a segítségével megóvható a dolgozók testi épsége, illetve megelőzhető a tűz által okozott vagyoni kár. Nem utolsósorban a bírságot, illetve a céges imázsvesztést is el lehet vele kerülni.

Lényeges még az is, hogy a vállalat által gyártott termékek ne jelentsenek veszélyt a felhasználóikra. Olyan munkafeltételeket kell biztosítani a munkavállalóknak, ahol nem kell attól tartaniuk, hogy baleset vagy tűz keletkezik a tevékenységük során.

A tűzvédelmi szakember minden alkalommal ellenőrzi, hogy teljesülnek-e ezek az elvárások. A hatáskörébe tartoznak a szándékos és a nem szándékos tüzek, a gyújtogatások, illetve a robbanások is.

Természetesen tisztában van azzal, hogy az utóbbi években milyen jogszabályváltozások léptek érvénybe és ehhez igazodva végzi a munkáját.

Ha egy vállalatnak egy speciálisan képzett szakemberre van szüksége, akkor érdemes az Aurapro Kft.-hez fordulnia. Itt magas iskolázottsággal rendelkező, tapasztalt munkatársak dolgoznak. Sosem okoznak csalódást, ha a tűzesetek megelőzése jelenti a célt.

A vállalat 10 millió forintos bírsággaranciát nyújt az ügyfeleknek, tehát felelősséget vállal a tűzvédelmi szakember által elvégzett munkáért. A referenciák között nem véletlenül van annyi cég felsorolva: az Aurapro Kft. mindig magas szinten végzi el a rábízott munkát, hiszen itt emberéletek forognak kockán.

 

Ajánlatkérés

A piacon egyedi módon, mi bírsággaranciát is vállalunk.  A bírsággaranciáról szóló igazolásunkat itt tekintheti meg:

Bírsággarancia

Referenciák

Építőipar - kivitelezés

Gyártás

Kereskedelem

További partnereink

x SZÉCHENYI 2020