Ajánlatkérés

Szakértő csapat a munkatársai biztonsága érdekében.

Bírsággarancia

100 % munkavédelmi bírsággarancia 10 millió forintig!

Jogszabályletöltés

Összegyűjtöttük Önnek a legfontosabb munkavédelmi szabályokat.

Munka - és tűzvédelem

Felejtse el az órákig mesélő, munkát feltartó kollégákat. Munka-és tűzvédelem BÍRSÁG GARANCIÁVAL, korrekt árakon, rejtett költségek nélkül, rugalmasan, munkáltatói érdeket szem előtt tartva, munka-és tűzvédelmi mérnök munkatársakkal.

Kérjen ajánlatot most! Bírsággarancia

Munkavédelmi képviselő képzés!

Munkavédelemi képviselő képzés

Munkavédelemi képviselő

Munkavédelmi képviselő képzés

Akkreditált képzés

Önnek is tudunk segíteni!

A január 8-án hatályba lépett a munkavédelmi törvény 75.§ (1) bekezdés c) pontja alapján egy választási ciklusban, a munkavédelmi képviselő megválasztását követően egy éven belül legalább 16 órás képzésben (munkavédelmi képviselő alapképzés), ezt követően évente legalább 8 órás munkavédelmi továbbképzésben való részvételi lehetőséget kell a munkáltatónak biztosítania a megválasztott munkavédelmi képviselőnek.

Cégünk gyorsan és rugalmasan segít Önnek a munkavédelmi képviselő alapképzés elvégzésében! Több éves oktatói és napi szintű gyakorlati tapasztalattal rendelkező szakembereink készítik fel a munkavédelmi képviselőket, hogy a munkavállalói érdekeket a lehető leghatékonyabban tudják képviselni.

Felhívjuk figyelmét, hogy a Munkavédelmi Felügyelőség a képzésen való részvételt folyamatosan ellenőrizni fogja, ezért ne késlekedjen.

A képzés elvégzéséről tanúsítványt állítunk ki!

A nagy érdeklődésre való tekintettel a képzésünk mostantól Online formában is elérhető!

Az Önök igényeit szem előtt tartva most még egyszerűbben végezheti el tanfolyamunkat.

Jelentkezés és további információ: [email protected]

A képzés ára most csak: 29.000 Ft + ÁFA!

 
 

Kicsit bővebben a munkavédelmi képviselő képzésről

Ki a munkavédelmi képviselő és kit, mit „képvisel”?

A munkavédelmi képviselőt a munkavállalók választják meg, és ő az a személy, aki a biztonságos, illetve  az egészséget nem veszélyeztető munkavégzéssel összefüggő munkavállalói érdekeket és jogokt képviseli a munkáltatóval való együttműködés során.

Azok az intézmények, vállalatok, ahol a foglalkoztatottak létszáma legalább 20 fő, kötelesek munkavédelmi képviselő foglalkoztatására.

A megválasztott munkavédelmi képviselő kötelező módon részt kell vegyen a Munkavédelmi Törvényben meghatározott munkavédelmi képviselő képzésen.

Mire készít föl a munkavédelmi képviselő képzés?

Melyek azok a tevékenységek, amelyek a munkavédelmi képviselő hatáskörébe tartoznak?

A munkavédelmi képviselő képzés célja, az érdekeltek felkészítése, hogy a munkakörükbe tartozó tevékenységeket kifogástalanul és korrektül elvégezhessék, illetve, hogy a munkavállalói érdekeket a lehető legjobban tudják képviselni.

A munkavédelmi képviselő alapképzés főbb témakörei:

Gyakorlati tapasztalattal és több éves oktatói szakértelemmel rendelkező szakemberek készítik fel a tanfolyamon résztvevőket.

A munkavédelmi képviselő képzésen részt vevő személyek tanúsítványt kapnak a képzés végén.

Munkavédelmi képviselő alapképzés

Minden 20 főnél többet foglalkoztató cégnek munkavédelmi képviselőt kell választania és a munkavédelmi képviselőnek munkavédelmi képzésben kell részesülnie. Az első évben ez kötelezően minimum 16 óra.

Munkavédelmi képviselő továbbképzés

A munkavédelmi képviselő továbbképzése szintén kötelező, hogy naprakész legyen a jogszabályok illetve változások tekintetében, valamint, hogy tudását frissen tarthassa. Ennek törvényi minimuma évi 8 óra.

Akkreditált munkavédelmi képviselő képzés

Fontos, hogy olyan céget válasszon a képzés megtartására akinek engedélye van. Az akkreditáció olyan értékelést jelent, amely a képzés minőségét garantálja Cégünk rendelkezik ezen minősítéssel, így ez magasabb garanciát jelent önnek amikor munkavédelmi oktatást keres. Engedélyszámunk: E-001910/2019

Munkavédelmi képviselő képzés ára

Cégünk egyedülállóan alacsony áron, 29 000 Ft+ÁFA-ért tart munkavédelmi alapképzést. Továbbképzéssel, illetve bármilyen más kérdéssel, kérjük keresse kolléganőnket: [email protected], vagy vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolat

Miért fontos a munkavédelmi képviselő oktatása

A fentiekben jogi, törvényi oldalról közelítettük meg elsősorban a témát. És tisztában vagyunk vele, hogy sok cégnek ez “csak” kötelező adminisztrációs teendő és költség. Azonban soha ne feledjük el, hogy mégha törvényi előírás miatt teszünk is ennek eleget, a munkavédelmi képviselő oktatása mindenekelőtt a kollégáink és cégünk biztonságát szolgálja. Gondoljunk csak bele, hogy melyik tudattal élünk szívesebben. Azzal, hogy valamelyik kollégánknak ne adj’ Isten baja esett, munkaképtelenné vált hosszabb-rövidebb ideig, vagy azzal, hogy van egy évi huszonpárezres kiadásunk. Éppen ezért a munkavédelmi képviselő választásnál, amennyire lehet vegyük figyelembe, hogy a választott személy ne csak plusz adminisztrációs feladatot, vagy adott esetben plusz pénzt lásson ebben, hanem felelősen végezze ezirányú teendőit. Mert a felelősségtudatot és a körültekintést sajnos a munkavédelmi képviselő oktatása sem pótolja.

Szakértelmünket a munkavédelmi oktatás terén referenciáink is igazolják, amelyeket megtekinthet a főoldalon, illetve munkatársaink is szavatolják, akik már hosszú évek óta dolgoznak ezen a területen.

Hogy a cégeknek a kötelező oktatás minél egyszerűbben megoldható legyen, ezért tanfolyamaink már online is elvégezhetőek.

Kapcsolat

 

 

Referenciák