Miért minket válasszon?
Ajánlatkérés

Szakértő csapat a munkatársai biztonsága érdekében.

Bírsággarancia

100 % munkavédelmi bírsággarancia 10 millió forintig!

Jogszabályletöltés

Összegyűjtöttük Önnek a legfontosabb munkavédelmi szabályokat.

Munka - és tűzvédelem

Felejtse el az órákig mesélő, munkát feltartó kollégákat. Munka-és tűzvédelem BÍRSÁG GARANCIÁVAL, korrekt árakon, rejtett költségek nélkül, rugalmasan, munkáltatói érdeket szem előtt tartva, munka-és tűzvédelmi mérnök munkatársakkal.

Kérjen ajánlatot most! Bírsággarancia

Munkavédelmi képviselő képzés

Munkavédelemi képviselő képzés

Munkavédelemi képviselő tantermi képzés

Munkavédelmi képviselő képzés 2021

Akkreditált képzés

Önnek is tudunk segíteni!

Nálunk már több mint 500-án sikeresen letették a képzést. 

A január 8-án hatályba lépett a munkavédelmi törvény 75.§ (1) bekezdés c) pontja alapján egy választási ciklusban, a munkavédelmi képviselő megválasztását követően egy éven belül legalább 16 órás képzésben (munkavédelmi képviselő alapképzés), ezt követően évente legalább 8 órás munkavédelmi továbbképzésben való részvételi lehetőséget kell a munkáltatónak biztosítania a megválasztott munkavédelmi képviselőnek.

Cégünk gyorsan és rugalmasan segít Önnek a munkavédelmi képviselő alapképzés elvégzésében! Több éves oktatói és napi szintű gyakorlati tapasztalattal rendelkező szakembereink készítik fel a munkavédelmi képviselőket, hogy a munkavállalói érdekeket a lehető leghatékonyabban tudják képviselni.

Felhívjuk figyelmét, hogy a Munkavédelmi Felügyelőség a képzésen való részvételt folyamatosan ellenőrizni fogja, ezért ne késlekedjen.

A képzés elvégzéséről tanúsítványt állítunk ki!

A nagy érdeklődésre való tekintettel a képzésünk mostantól Online formában is elérhető!

Az Önök igényeit szem előtt tartva most még egyszerűbben végezheti el tanfolyamunkat.

Jelentkezés és további információ: lilla.szegedi@aurapro.hu

A képzés ára most csak: 29.000 Ft + ÁFA!

 
   

  Kicsit bővebben a munkavédelmi képviselő képzésről

  Ki a munkavédelmi képviselő és kit, mit „képvisel”?

  A munkavédelmi képviselőt a munkavállalók választják meg, és ő az a személy, aki a biztonságos, illetve  az egészséget nem veszélyeztető munkavégzéssel összefüggő munkavállalói érdekeket és jogokt képviseli a munkáltatóval való együttműködés során.

  Azok az intézmények, vállalatok, ahol a foglalkoztatottak létszáma legalább 20 fő, kötelesek munkavédelmi képviselő foglalkoztatására.

  A megválasztott munkavédelmi képviselő kötelező módon részt kell vegyen a Munkavédelmi Törvényben meghatározott munkavédelmi képviselő képzésen.

  Mire készít föl a munkavédelmi képviselő képzés?

  Melyek azok a tevékenységek, amelyek a munkavédelmi képviselő hatáskörébe tartoznak?

  A munkavédelmi képviselő képzés célja, az érdekeltek felkészítése, hogy a munkakörükbe tartozó tevékenységeket kifogástalanul és korrektül elvégezhessék, illetve, hogy a munkavállalói érdekeket a lehető legjobban tudják képviselni.

  A munkavédelmi képviselő alapképzés főbb témakörei:

  Gyakorlati tapasztalattal és több éves oktatói szakértelemmel rendelkező szakemberek készítik fel a tanfolyamon résztvevőket.

  A munkavédelmi képviselő képzésen részt vevő személyek tanúsítványt kapnak a képzés végén.

  Munkavédelmi képviselő alapképzés

  Minden 20 főnél többet foglalkoztató cégnek munkavédelmi képviselőt kell választania és a munkavédelmi képviselőnek munkavédelmi képzésben kell részesülnie. Az első évben ez kötelezően minimum 16 óra.

  Munkavédelmi képviselő továbbképzés

  A munkavédelmi képviselő továbbképzése szintén kötelező, hogy naprakész legyen a jogszabályok illetve változások tekintetében, valamint, hogy tudását frissen tarthassa. Ennek törvényi minimuma évi 8 óra.

  Akkreditált munkavédelmi képviselő képzés

  Fontos, hogy olyan céget válasszon a képzés megtartására akinek engedélye van. Az akkreditáció olyan értékelést jelent, amely a képzés minőségét garantálja Cégünk rendelkezik ezen minősítéssel, így ez magasabb garanciát jelent önnek amikor munkavédelmi oktatást keres. Engedélyszámunk: E-001910/2019

  Munkavédelmi képviselő képzés ára

  Cégünk egyedülállóan alacsony áron, 29 000 Ft+ÁFA-ért tart munkavédelmi alapképzést. Továbbképzéssel, illetve bármilyen más kérdéssel, kérjük keresse kolléganőnket: lilla.szegedi@aurapro.hu, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot!

  Kapcsolat

  Miért fontos a munkavédelmi képviselő oktatása

  A fentiekben jogi, törvényi oldalról közelítettük meg elsősorban a témát. És tisztában vagyunk vele, hogy sok cégnek ez “csak” kötelező adminisztrációs teendő és költség. Azonban soha ne feledjük el, hogy mégha törvényi előírás miatt teszünk is ennek eleget, a munkavédelmi képviselő oktatása mindenekelőtt a kollégáink és cégünk biztonságát szolgálja. Gondoljunk csak bele, hogy melyik tudattal élünk szívesebben. Azzal, hogy valamelyik kollégánknak ne adj’ Isten baja esett, munkaképtelenné vált hosszabb-rövidebb ideig, vagy azzal, hogy van egy évi huszonpárezres kiadásunk. Éppen ezért a munkavédelmi képviselő választásnál, amennyire lehet vegyük figyelembe, hogy a választott személy ne csak plusz adminisztrációs feladatot, vagy adott esetben plusz pénzt lásson ebben, hanem felelősen végezze ezirányú teendőit. Mert a felelősségtudatot és a körültekintést sajnos a munkavédelmi képviselő oktatása sem pótolja.

  Szakértelmünket a munkavédelmi oktatás terén referenciáink is igazolják, amelyeket megtekinthet a főoldalon, illetve munkatársaink is szavatolják, akik már hosszú évek óta dolgoznak ezen a területen.

  Hogy a cégeknek a kötelező oktatás minél egyszerűbben megoldható legyen, ezért tanfolyamaink már online is elvégezhetőek.

  Kapcsolat

   

   

  Hasznosnak találta a cikket?

  Referenciák