Miért minket válasszon?
Ajánlatkérés

Szakértő csapat a munkatársai biztonsága érdekében.

Bírsággarancia

100 % munkavédelmi bírsággarancia 10 millió forintig!

Jogszabályletöltés

Összegyűjtöttük Önnek a legfontosabb munkavédelmi szabályokat.

Érintésvédelem Budapesten az Aurapro Kft.-től

Az Ön cégénél is eljött az ideje érintésvédelmi felülvizsgálatnak? Akkor a lehető legjobb helyen jár! Vállalatunk, az Aurapro Kft. szakemberei ebben a tekintetben is profik.
A vizsgáló a helyszínen azt fogja ellenőrizni, hogy az elektromos berendezések és egyéb készülékek tökéletesen szigetelnek-e. Ezzel el lehet kerülni az áramütéseket.
Az érintésvédelem Budapesten nagyon szigorú szabályok mentén zajlik. A műszeres mérések igazán pontosak. A specialisták pontosan tudják, hogy mire kell odafigyelniük. Azonnal jelzik, ha valami nincsen rendben.

A segítségükkel az is kiderülhet, hogy mit lehet tenni a veszély elhárítása érdekében. Mivel az amortizálódás gyakran okoz gondot, ezért sok esetben a gépek cseréje jelent megoldást. Persze az is előfordulhat, hogy elegendő lesz a javítás is.

Az Aurapro Kft. előre egyeztetett időpontban végzi el a felülvizsgálatot az erre való műszerek segítségével. A szakembereink ügyelnek arra, hogy a ne tartsák fel a munkát.
A jegyzőkönyv minden fontos információt tartalmazni fog, azonban az érintésvédelem Budapesten történő elvégzését követően alaposan át kell nézni a dokumentumot. Az esetleges hibák javítására még a helyszínen sort kerítenek a dolgozóink.

Fontos kiemelni, hogy a vizsgálat gyakorisága törvényben van előírva. Egy új, villamos gép beüzemelésekor mindenképpen szükség lesz az ellenőrzésre a balesetek elkerülése érdekében.
A hordozható gépeket, a kéziszerszámokat és a hosszabbítókat évente be kell vizsgáltatni. Az áramvédő kapcsoló esetében havonta kell sort keríteni az ellenőrzésre. A törvény szerint a többi villamos berendezést elegendő 3 évente megvizsgáltatni. A kommunális- és a lakóépületek esetében pedig legfeljebb 6 évente kell kihívni a szakembereinket.
Az Aurapro Kft. dolgozói arra törekszenek, hogy a helyszín minél biztonságosabb legyen, hiszen így kisebb az esélye a munkahelyi balesetek bekövetkezésének. A feladatok elvégzése mindig a legnagyobb precizitással történik.

Ez nagyon sokat nyom a latban, hiszen az áramütés rengeteg esetben halállal végződik. Ha valaki szerencsésen megússza „csupán” súlyos sérülésekkel, a felépülése akkor is hosszú időt vesz igénybe. Nem ritka a maradandó károsodás elszenvedése sem.

Ez azt jelenti, hogy az érintésvédelem Budapesten is nagy jelentőséggel bír. Kizárólag tapasztalt, nagymúltú vállalatot szabad felkérni az ellenőrzések elvégzésére. Természetesen nem muszáj megvárni a jogszabályokban előírt időtartam leteltét, hanem gyakrabban is lehet ellenőriztetni az elektromos rendszert és a berendezéseket.
Szakembereink tapasztalata szerint sajnos nagyon sok vállalat csak nyűgnek tekinti a kötelező vizsgálatok elvégzését, pedig hatalmas problémáktól kímélhetik meg vele magukat!
Ha még időben kiderül a probléma, akkor nem kell bírságra számítani. Cégünk, az Aurapro Kft. 10 millió forintos összegig garanciával dolgozik, tehát érdemes tőlünk ajánlatot kérni.
Végül, de nem utolsósorban azt is meg kell említenünk, hogy a munkavállalók biztonságos körülmények között teljesíthetik a feladatukat. A cégnek nem kell komoly presztízsvesztést elszenvednie a gondatlanságából bekövetkezett balesetek miatt. Nem kell a bíróságra járkálni és kártérítést sem muszáj fizetni a sérült munkavállalónak vagy a családjának.
Ez azt jelenti, hogy az érintésvédelem Budapest segítségével mindenki jól jár!

 

Ajánlatkérés

A piacon egyedi módon, mi bírsággaranciát is vállalunk.  A bírsággaranciáról szóló igazolásunkat itt tekintheti meg:

Bírsággarancia

Referenciák

Építőipar - kivitelezés

Gyártás

Kereskedelem

További partnereink

x SZÉCHENYI 2020