Miért minket válasszon?
Ajánlatkérés

Szakértő csapat a munkatársai biztonsága érdekében.

Bírsággarancia

100 % munkavédelmi bírsággarancia 10 millió forintig!

Jogszabályletöltés

Összegyűjtöttük Önnek a legfontosabb munkavédelmi szabályokat.

HeartSine samaritan PAD 350P/360P AED-k eladása és bérlése

Félautomatikus/Automatikus nyilvános defibrillátorok

Kompakt, könnyen használható életmentő technológia nyilvános hozzáférés céljából

A hirtelen szívmegállás világszerte évente több millió emberre sújt le minden előjel vagy felismerhető mintázat nélkül. Az azonnali kezelés életmenő jelentőségű. A betegek túlélési esélye kezelés nélkül minden perccel drasztikusan csökken. Ennek megfelelően a közelben elérhetőnek kell lennie egy automatikus külső defibrillátornak (AED-nek), amely könnyen használható és azonnal képes a sokk leadására.

A félautomata HeartSine samaritan PAD 350P (SAM 350P) és a teljesen automata HeartSine samaritan PAD 360P (SAM 360P) készülékek olyan könnyen kezelhető rendszerek, amelyek magas szintű védelemmel bírnak a környezeti behatások ellen az elérhető legkisebb és legkönnyebb kiszerelés mellett.

HeartSine samaritan PAD 350P defibrillátor

Félautomata HeartSine samaritan PAD 350P defibrillátor

A teljesen automatikus SAM 360P érzékeli a mozgást a beteg mozgatása vagy a CPR alkalmazása során, így csökkentve annak esélyét, hogy a felhasználó a sokk leadása előtt a beteghez érjen.

Sokkolásra készen

 • Egyedülálló Pediatric-Pak: Biztosítja a megfelelő energiaszint alkamazását gyermekek esetén, 1 és 8 éves kor között, vagy legfeljebb 25 kg-ig (55 font).
 • Magas szintű por- és cseppállóság: Az iparban az egyik legmagasabb szintű, IP56-os besorolás.
 • Klinikailag validált technológia: Szabadalmazott elektródtechnológia és a SCOPE nevű, alacsony energiájú növekvő hullámformát alkalmazó bifázisos technológia, ami automatikusan alkalmazkodik a betegek közötti impedanciaeltérésekhez.
 • Könnyen hordozható: A piacvezető között legkisebb súlyának és legkisebb helyigényének köszönhetően könnyen szállítható és szűk helyeken is elfér.

Könnyen követhető vizuális és szóbeli iránymutatások

 • Felhasználóbarát: Könnyen értelmezhető vizuális és hangutasítások irányítják az életmentést végző személyt végig az újraélesztési folyamat során, beleértve a CPR-t is.
 • Egy- vagy kétgombos működtetés: Mivel mindössze az ON/OFF gomb (illetve a SAM 350P esetén a SHOCK gomb) található az eszközön, a működtetése egyszerű és egyértelmű.
 • Automatikus sokkleadás / mozgásérzékelés: A teljesen automatikus SAM 360P érzékeli a mozgást a beteg mozgatása vagy a CPR alkalmazása során, így csökkentve annak esélyét, hogy a felhasználó a sokk leadása előtt a beteghez érjen.
 • Mindig készenlétben: A heti öntesztelést követően az állapotjelző villogva jelzi, hogy a rendszer átment a teszten és használatra kész.
HeartSine samaritan PAD 360P defibrillátor

Teljesen automata HeartSine samaritan PAD 360P defibrillátor

Egyszerű karbantartás

 • Két egység, egy lejárati dátum: Az innovatív Pad-Pak egy egyetlen lejárati dátummal rendelkező, egyszer használatos kazetta, amely tartalmazza az akkumulátort és az elektródot is, ezáltal négyévente egyetlen, egyszerűen elvégezhető karbantartásra van szükség.
 • Alacsony fenntartási költségek: A négy éves tárolhatósági időnek köszönhetően a Pad-Pak költségmegtakarítást tesz lehetővé más defibrillátorokhoz képest, amelyekben az akkumulátort és az elektródot külön kell cserélni.
 • 8 év garancia: Az AED-re 8 év korlátozott garanciát vállalunk.

Kérjen egyedi ajánlatot


  Referenciák

  Építőipar - kivitelezés

  Gyártás

  Kereskedelem

  További partnereink

  x SZÉCHENYI 2020