Aurapro

Törvényi megfelelőség Home office Munkavégzés esetén, avagy otthoni munkavégzés balesetmentesen

A világban állandósult pandémiás veszélyre tekintettel, a minisztérium állásfoglalása szerint, amennyiben tehetik a vállalatok, úgy támogassák a munkavállalóikat, hogy saját otthonukból tudjanak dolgozni, mellyel a fertőzés veszélyét minimalizálni tudják.

Azonban az otthonukból dolgozó munkavállalók biztonságáról és egészségéről sem szabad a cégeknek elfeledkezni, otthoni munkavégzés alatt is törvényi kötelességük gondoskodni a biztonságos és egészséget nem veszélyeztető munkavégzés feltételeiről.

Az egyik legfontosabb változás 2020-ban, hogy a home office atipikus munkavégzési forma, azaz hogy az otthoni munkavégzés csakis a munkáltató és a munkavállaló közös megegyezésén múlhat.

Cégünk, az Aurapro Kft., akkor tud segítséget nyújtani az Ön számára, ha vannak olyan munkavállalói, akik otthoni munkavégzést folytatnak, hogy a Munka Törvénykönyve és a Munkavédelmi törvény által kötelezően előírt dokumentációkat elkészíti a Cégük részére.
Átvállaljuk a felelősséget, levesszük a terhet a válláról és korrekt áron, cégére szabottan, bírság garanciával, hozzáértő munkatársainkkal, határidőre elkészítjük a teljes dokumentációs csomagot.

Home office - munkavédelem 3Csomag tartalma:

Csomag megrendelése


Ön cégvezető, HR vezető? Szeretne határidőre, jogilag helyesen összeállított az otthoni munkavégzésre mindent lefedő dokumentációs csomagot prezentálni a megváltozott körülmények között is munkatársainak és szeretne a jogszabályoknak megfelelni?
Nálunk jó helyen jár! Csapatunk több, mint 12 év szakmai tapasztalattal a háta mögött jelenleg is több mint 20.000 munkavállaló biztonságáért felel országszerte. Cégünk határidőket tiszteletben tartva áll a hasonló dokumentumok elkészítésével ügyfeleink szolgálatában. Miért kockáztatna, ha biztosra is mehet!? Ne feledje, szakmai felelősségbiztosítással is rendelkezünk!

Lépjen velünk mielőbb kapcsolatba mielőbb, hogy a lehető legkevesebbet kelljen foglalkoznia a különleges jogrendi időszakokkal, a jogszabály-értelmezésekkel.

Dokumentációs csomag megrendelése

Miért válasszon bennünket?

Hasznosnak találta a cikket?

Hívjon vagy írjon most!

+36-20-340-3992
Az Ön személyes kapcsolattartója:
Gaál Zoltán
Írjon munkatársunknak:
zoltan.gaal@aurapro.hu

Kérjen ingyenes visszahívást!
  Kapcsolat

  AURAPRO Munka-, Tűz-, Környezetvédelmi Szolgáltató Kft.

  Iroda:
  2040 Budaörs, Gyár utca 2. (BITEP Ipari Park)

  Telefonszám: +36-20-340-3992
  E-mail cím: zoltan.gaal@aurapro.hu

  További információk