Miért minket válasszon?
Ajánlatkérés

Szakértő csapat a munkatársai biztonsága érdekében.

Bírsággarancia

100 % munkavédelmi bírsággarancia 10 millió forintig!

Jogszabályletöltés

Összegyűjtöttük Önnek a legfontosabb munkavédelmi szabályokat.

Munka - és tűzvédelem

Felejtse el az órákig mesélő, munkát feltartó kollégákat. Munka-és tűzvédelem BÍRSÁG GARANCIÁVAL, korrekt árakon, rejtett költségek nélkül, rugalmasan, munkáltatói érdeket szem előtt tartva, munka-és tűzvédelmi mérnök munkatársakkal.

Kérjen ajánlatot most! Bírsággarancia

Irodai munkahelyek munkavédelmi követelményei

A törvény értelmében a munkáltatónak kötelessége gondoskodni arról, hogy az irányítása alá tartozó összes területen, a munkahelyek kialakítása és működtetése megfeleljen a munkavédelemre vonatkozó jogszabályoknak.

Az irodai munkahelyek munkavédelmi követelményei, valamint ezek betartása éppoly fontos, mint bármelyik más munkahely jogszabályai.

Az irodai munkahelyek szellemi munkavégzésre, számítógépes munkák, illetve adminisztrációs, irodai tevékenységek elvégzésére kialakított helyiségek. Ezen helyiségek megtervezésénél és kialakításánál minden esetben a munkafeladatok sajátosságaiból kell kiindulni, hiszen, ezáltal már a tervezési szakaszban elkerülhetőek lesznek azok a tényezők, amelyek nem felelnek meg az irodai munkahelyek munkavédelmi követelményeinek.

Egyik nagyon fontos, mondhatni alapvető szempont a munkahelyek megtervezésénél az iroda helyiségek elrendezése, kialakítása és berendezése. Ugyanakkor ide tartozik a veszélyforrások, veszélyhelyzetek felismerése, a veszély jellegének és mértékének a felbecsülése, illetve a hatékony védekezés kidolgozása is.

Nézzünk meg néhány alapvető kritériumot, amelyek az irodai munkahelyek munkavédelmi követelményei közé tartoznak, és amelyek biztosítása és betartása a munkáltató kötelezettségébe tartozik.

 

 

Ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot átalánydíjas szolgáltatásunkra, és hasonlítsa össze az árakat!

Bírsággarancia

Bírsággarancia

 

Hasznosnak találta a cikket?

Referenciák