Miért minket válasszon?
Ajánlatkérés

Szakértő csapat a munkatársai biztonsága érdekében.

Bírsággarancia

100 % munkavédelmi bírsággarancia 10 millió forintig!

Jogszabályletöltés

Összegyűjtöttük Önnek a legfontosabb munkavédelmi szabályokat.

Ki tarthat munkavédelmi oktatást?

Gyakran felmerülő kérdés a munkáltatók részéről, hogy kivel végeztethetik el a munkavédelmi képzést, magyarán: ki tarthat munkavédelmi oktatást?

Bár a munkavédelmi képzés nem szaktevékenység, ennek ellenére csak olyan személy végezheti, aki ismeri azt a munkahelyet és munkakört, ahol a foglalkoztatott a munkáját végezni fogja, valamint az általános munkavédelmi tudnivalókon túl ismeri a tevékenységek során használt munkaeszközök, illetve az alkalmazott technológiákra vonatkozó munkavédelmi eljárásokat is.

Amennyiben az oktató maga is a vállalat alkalmazottja, úgy a munkáltató kötelezettsége a továbbképzéseken való részvétel biztosítása.

Ki tarthat még munkavédelmi oktatást?

Kompetens cégek munkavédelmi szakemberei, akik megfelelő szaktudással, felkészültséggel és gyakorlattal rendelkeznek ezen a területen. Az oktatás időtartama általában 30-60 perc, ugyanis ennyi idő alatt minden fontos munkavédelmi tudnivaló átadható, elsajátítható.

Mivel ma már a világhálón keresztül is elérhető komoly munkavédelmi szakember, tulajdonképpen nem is az a kérdés, hogy ki tarthat munkavédelmi oktatást, hanem, hogy a munkáltatók megértsék a munkavédelmi előírások, szabályzatok fontosságát, ezek ismertetését és betartását.

Munkavédelmi oktatást kell végezni minden esetben:

  • a munkavégzés körülményeinek vagy a munkakör megváltoztatásakor
  • munkába álláskor
  • új munkaeszköz beüzemeltetése vagy új technológia bevezetése esetén

A munkavédelmi szabályok ismertetésével, alkalmazásával és betartásával nem csak a munkahelyi balesetek csökkenését, kiküszöbölését lehet elérni, hanem hosszútávon növelhető a vállalati hatékonyság is.

Ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot átalánydíjas szolgáltatásunkra, és hasonlítsa össze az árakat!

Bírsággarancia

Referenciák

Építőipar - kivitelezés

Gyártás

Kereskedelem

További partnereink

x SZÉCHENYI 2020