Miért minket válasszon?
Ajánlatkérés

Szakértő csapat a munkatársai biztonsága érdekében.

Bírsággarancia

100 % munkavédelmi bírsággarancia 10 millió forintig!

Jogszabályletöltés

Összegyűjtöttük Önnek a legfontosabb munkavédelmi szabályokat.

Kifizetődő lehet a munkavédelmi felelős alkalmazása

Minden vezető retteg attól, hogy a vállalata bírságot kap egy ellenőrzés során. Sajnos az évek múlásával egyre szigorúbbak lesznek a szabályok, ezért már egy kis figyelmetlenség is komoly következményekkel járhat.

A munkavédelmi felelős alkalmazása hatalmas előnyt jelent. Ő a helyszínre látogat a megadott időpontban és alaposan átvizsgál mindent. A legapróbb részletekre is odafigyel. Mivel cégünk, az Aurapro Kft. 10 millió forintos összegig bírsággaranciával dolgozik, ezért tanácsos kapcsolatba lépni velünk!

Már rengeteg vállalatnak nyújtottunk segítséget. A szakembereink kiváló kommunikációs képességgel rendelkeznek, ezért érdemes nekik kérdéseket feltenni. Azonnal jelzik, ha valami nincsen rendben. Az egyszerűbb problémák megoldására helyben is sor kerülhet. A nagyobb gondokat később mindenképpen el kell hárítani, különben komoly bírságot kaphat a cég.

A munkavédelmi felelős alkalmazása csökkenti a balesetek előfordulásának valószínűségét. Ez egy nagyon fontos tényező, hiszen akár súlyos sérülés vagy haláleset is lehet a vége annak, ha valami nincsen rendben.

Az ellenőrzés nem akadályozza a munkát. A szakember igyekszik minél gyorsabban és hatékonyabban dolgozni. Mivel már sok tapasztalattal rendelkezik, ezért semmi sem kerülheti el a figyelmét. Tisztában van a jogszabályokkal, illetve ezeknek a változásaival.

A munkavédelmi felelős alkalmazása a tűzesetek megelőzése, illetve a környezetvédelmi előírások betartása érdekében is lehetséges.

Minél hamarabb ajánlatot kell kérni a vállalatunktól. A visszajelzés rövid időn belül meg fog történni, majd ezt követően sor kerül az időpont egyeztetésére.

 

Ajánlatkérés

A piacon egyedi módon, mi bírsággaranciát is vállalunk.  A bírsággaranciáról szóló igazolásunkat itt
tekintheti meg:

Bírsággarancia

Referenciák

Építőipar - kivitelezés

Gyártás

Kereskedelem

További partnereink

x SZÉCHENYI 2020