Miért minket válasszon?
Ajánlatkérés

Szakértő csapat a munkatársai biztonsága érdekében.

Bírsággarancia

100 % munkavédelmi bírsággarancia 10 millió forintig!

Jogszabályletöltés

Összegyűjtöttük Önnek a legfontosabb munkavédelmi szabályokat.

Munka és környezetvédelem

A megfelelő, biztonságos munka és környezetvédelem biztosítása a munkavállalók számára rendkívül fontos, ugyanis a munkahely minősége igen nagy hatással van a munkateljesítményre.
A munka és környezetvédelem célja az egészségre nem ártalmas, veszélytelen és az alkalmazottak munkahelyét védelmező, kímélő munkakörülmények megteremtése.
A munkahelyek kialakítása, működtetése, valamint a berendezések – közvetlenül vagy közvetve -, hatással vannak úgy az emberi, mint a természeti környezet védelmére.
Az irodahelyiségek kivitelezésénél számos olyan kialakítás létezik, amelyre, ha kellő figyelmet fordítanak már a kezdetek kezdetén, megvalósítható lesz a megfelelő munka és környezetvédelem.
Nézzünk meg néhány előnyös, praktikus és könnyen alkalmazható ötletet, amelyek kifejezetten ezt a célt szolgálják az irodai munkahelyek esetében:
– megfelelő méretű személyes terek biztosítása
– békés, kellemes közösségi terek kialakítása
– nyugodt, csendes légkör biztosítása a munkavállalók számára
– amennyiben megvalósítható rendkívül előnyös a fénymásolók és hálózati nyomtatók irodán kívüli elhelyezése (ezáltal csökken a helyiségben a zaj- illetve levegőterhelés)
– hatékonyabb megoldás a nagyobb teljesítményű hálózati nyomtató, mint több kisebb nyomtatóval dolgozni
– a vázlatokhoz, tervekhez érdemes újrahasznosított papírt használni, vagy a már hulladéknak számító nyomatok másik oldalát
– csak a végleges, hibátlan verzió kerüljön nyomtatásra
– a hulladék papír összegyűjtése
A felsoroltakon kívül még számos olyan megoldás létezik, amely a munka és környezetvédelmet szolgálja, és amelyek bevezetésével biztonságosabbá, kellemesebbé, környezetbarátabbá tehető egy munkahely.

 

Ajánlatkérés

A piacon egyedi módon, mi bírsággaranciát is vállalunk.  A bírsággaranciáról szóló igazolásunkat itt tekintheti meg:

Bírsággarancia

Referenciák

Építőipar - kivitelezés

Gyártás

Kereskedelem

További partnereink

x SZÉCHENYI 2020