Miért minket válasszon?
Ajánlatkérés

Szakértő csapat a munkatársai biztonsága érdekében.

Bírsággarancia

100 % munkavédelmi bírsággarancia 10 millió forintig!

Jogszabályletöltés

Összegyűjtöttük Önnek a legfontosabb munkavédelmi szabályokat.

Munka és tűzvédelem

A hatékony munka és tűzvédelem megvalósításával biztosítani lehet a munkavállalók számára a biztonságos és egészséges munkakörülményeket, ezek fejlesztését és fenntartását.

Mi tartozik a munkavédelem fogalomkörébe?

  • a baleseti ártalmak valamint a balesetek megelőzése
  • a munkáltató és a munkavállalók eredményes együttműködése
  • a balesetek megelőzésének tárgyi és személyi feltételeinek a biztosítása (ide tartozik ezek bővítése és ellenőrzése, illetve a bírságolása is)

A tűz és munkavédelem szervezeti struktúráját és ellenérzését törvények, előírások szabályozzák.  Egy vállalat vagy intézmény biztonságos működésének elengedhetetlen feltétele az ezekben a rendeletekben meghatározott munka és tűzvédelmi szabályok ismerete és betartása.

A munkavédelem személyi és tárgyi feltételeinek a megteremtése rendkívül fontos a biztonságos munkavégzés szempontjából.

A tárgyi összetevők fogalmába tartoznak azok a munkaszervezeti formák, biztonsági eszközök, munkamódszerek és technológiák, amelyek alkalmazásával és betartásával a lehető legkisebb mértékre lehet korlátozni a munkabaleseteket.

Személyi feltételek a foglalkozásban való tapasztalat és hozzáértés, a megfelelő képesítés, a biztonsági előírások elméleti és gyakorlati ismerete, valamint nem utolsósorban a pszichológiai és fizikai felkészültség.

A munka és tűzvédelem akkor valósul meg megfelelően, ha a kötelező jogszabályok ismerete és betartása úgy a munkáltató, mint a munkavállalók számára egyben feladat és kötelesség is. A jogszabályokban előírt és kötelező szabályok ismerete nemcsak baleset megelőzés szempontjából fontos, hanem ezek betartása szó szerint életeket menthet meg!

 

Ajánlatkérés

A piacon egyedi módon, mi bírsággaranciát is vállalunk.  A bírsággaranciáról szóló igazolásunkat itt tekintheti meg:

Bírsággarancia

Referenciák

Építőipar - kivitelezés

Gyártás

Kereskedelem

További partnereink

x SZÉCHENYI 2020