Miért minket válasszon?
Ajánlatkérés

Szakértő csapat a munkatársai biztonsága érdekében.

Bírsággarancia

100 % munkavédelmi bírsággarancia 10 millió forintig!

Jogszabályletöltés

Összegyűjtöttük Önnek a legfontosabb munkavédelmi szabályokat.

Munka - és tűzvédelem

Felejtse el az órákig mesélő, munkát feltartó kollégákat. Munka-és tűzvédelem BÍRSÁG GARANCIÁVAL, korrekt árakon, rejtett költségek nélkül, rugalmasan, munkáltatói érdeket szem előtt tartva, munka-és tűzvédelmi mérnök munkatársakkal.

Kérjen ajánlatot most! Bírsággarancia

Munkabiztonság

A biztonság a nem kívánt események megtörténésének az elkerülését jelenti, vagyis azt, hogy biztonságban, veszélyektől, sérülésektől mentes állapotban vagyunk.

A munkavédelem azzal foglalkozik, hogy a munkavállalóknak meg legyen a lehetőségük, egészségük veszélyeztetése nélkül dolgozni, ugyanakkor, amikor munkabiztonságról beszélünk, akkor a balesetek megelőzéséről van szó, nem pedig azok átvészeléséről.

A munkavédelem két fő területe:

A munkabiztonság meghatározza a munkavégzés szabályait, a munkakörülményeket, és feladata a veszélyforrások felfedése, ezek megszüntetése illetve az ezekre való felkészítés.

A munkabiztonság célja:

A biztonság nemcsak a magánszemélyeket vagy a vállalatokat érinti, hanem az egész társadalmat.

A munkavédelem, vagyis a munkahelyi biztonság elsősorban a baleset-megelőzésen alapszik; a munkabiztonság tárgyai a munkavállalók, minden dolgozó ember, de még azok is, akik meglátogatnak egy munkahelyet.

A munkabiztonság javításának módjai:

Szükség van a vezetők elkötelezettségére az egészség irányítási- valamint a munkahelyi biztonság rendszerek iránt, azért, hogy a munkabiztonság javuljon. Ezek az egymást erősítő munkavédelmi technikák lényegében akkor működnek a leghatékonyabban, ha együtt használják őket.

A biztonságot, a fenntartása mellett, folyamatosan javítani kell. Amennyiben mégis előfordul baleset, ez azt jelzi a vezetőségnek, hogy valami nem működött jól, még jobban oda kell figyelni a biztonsági kultúrára, a munkahelyi balesetek gyökereinek a megtalálására.

A munkabiztonság javításának az előnyei:

 

Ajánlatkérés

A piacon egyedi módon, mi bírsággaranciát is vállalunk.  A bírsággaranciáról szóló igazolásunkat itt tekintheti meg:

Bírsággarancia

Hasznosnak találta a cikket?

Címkék:
Referenciák