Miért minket válasszon?
Ajánlatkérés

Szakértő csapat a munkatársai biztonsága érdekében.

Bírsággarancia

100 % munkavédelmi bírsággarancia 10 millió forintig!

Jogszabályletöltés

Összegyűjtöttük Önnek a legfontosabb munkavédelmi szabályokat.

A munkavédelmi balesetek gyakori okai és következményei

Amennyiben az alkalmazottat a szervezett munkavégzés során, vagy azzal kapcsolatban éri a baleset, az munkabalesetnek tekinthető.

Vannak munkáltatók, akik úgy vélik, hogy lehetetlen betartani minden szabályt, amit a törvény ír elő, így aztán inkább mellőzik ezeket. Pedig ezeknek a jogszabályoknak a semmibe vétele a munkavédelmi balesetek fő „kiinduló pontja”. Az igazi kockázatot lényegében nem is a Munkavédelmi Hatóság által kirótt bírság jelenti, hanem maga a munkabaleset!

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy a munkavédelmi balesetek elkerülése végett mennyire fontos betartani és betartatni a törvény által előírt munkavédelmi szabályokat. Amennyiben egy munkáltató komolyan veszi ezeket az előírásokat, valamint tudatában van annak, hogy lényegében nem is a bírság az, amitől a legjobban tartania kell, hanem a munkabaleset bekövetkezése jelentheti a legnagyobb szellemi és anyagi terhet, akkor azon van, hogy minél előbb alkalmazzon megfelelő szaktudással, szakmai referenciákkal rendelkező szolgáltatót, szakembert, akinek a segítségével megvalósíthatja és fenntarthatja a megfelelő munkavédelmi színvonalat.

Amennyiben nem megfelelő a munkavédelem, és bekövetkezik egy munkabaleset, szinte biztos, hogy az ezzel kapcsolatos összes orvosi és egyéb – a balesethez kapcsolódó – költség a munkáltatót fogja terhelni.

Egy súlyos vagy halálos kimenetelű munkabaleset, a büntetőjogi felelősségvállalás és a lelki teher mellett olyan anyagi költségekkel járhat, ami egy tőkeerős vállalkozás számára is komoly gondot jelenthet.

 

Kérjen ajánlatot átalánydíjas szolgáltatásunkra, és hasonlítsa össze az árakat!

Ajánlatkérés

Cégünk egyedülálló módon bírsággaranciát vállal:

Bírsággarancia

Referenciák

Építőipar - kivitelezés

Gyártás

Kereskedelem

További partnereink

x SZÉCHENYI 2020