Miért minket válasszon?
Ajánlatkérés

Szakértő csapat a munkatársai biztonsága érdekében.

Bírsággarancia

100 % munkavédelmi bírsággarancia 10 millió forintig!

Jogszabályletöltés

Összegyűjtöttük Önnek a legfontosabb munkavédelmi szabályokat.

Munka - és tűzvédelem

Felejtse el az órákig mesélő, munkát feltartó kollégákat. Munka-és tűzvédelem BÍRSÁG GARANCIÁVAL, korrekt árakon, rejtett költségek nélkül, rugalmasan, munkáltatói érdeket szem előtt tartva, munka-és tűzvédelmi mérnök munkatársakkal.

Kérjen ajánlatot most! Bírsággarancia

Daruvizsgálat

Egyik legkomplexebb emelőgép vizsgálat, amit folyamatosan el kell végezni, a daruk időszakos felülvizsgálatai.

A daruk veszélyes gépnek minősülnek, ezért első használat előtt üzembe kell helyezni azokat, majd az üzemi csoportszámtól függő gyakorisággal el kell végezni rajtuk a szerkezeti vizsgálatokat, fővizsgálatokat és időszakos biztonsági felülvizsgálatokat.

Az üzemi csoportszámot az emelőgép ügyintéző határozza meg, mely függ például a gép kihasználtságától, illetve a telepítési körülményektől.

Néhány cég a munkavédelmi felülvizsgálatot elvégezteti a darukat karbantartó szervizcéggel. Maga a felülvizsgálat ára így valóban kedvezőbb, de némi visszaélésre is lehetőséget ad, ha a szervizelést és a felülvizsgálatot egyazon cég végzi. Gyakorlati tapasztalatunk szerint szerencsésebb, ha két külön cég végzi ezt a két különálló tevékenységet.

Országszerte közel 200 db daru időszakos munkavédelmi felülvizsgálatait végezzük. Emelőgép szakértőnk rendelkezik minden szükséges eszközzel, valamint előzetesen egyeztetett időpontban, a munkát a legkevésbé feltartva végzi el a felülvizsgálatot. Mivel minden daru típus kezelését is el tudja végezni, ezért külön munkavállalót a felülvizsgálat alatt nem kell számára biztosítani a gépkezeléshez.

A hiányzó piktogramokat a lehetőségekhez képest még a helyszínen elhelyezi a gépen a szakértőnk, valamint időmatricával jelzi a darun elvégzett felülvizsgálatot.

A felülvizsgálatot követően rövid idő belül, postán küldjük meg 2 példányban az targonca felülvizsgálatáról szóló jegyzőkönyvet.

Kérjen ajánlatot daru felülvizsgálatra, számos kiváló referenciával rendelkező emelőgép szakértőnk rugalmasan és költséghatékonyan elvégzi Önnél a szükséges időszakos felülvizsgálatokat!

Ajánlatkérés

Hasznosnak találta a cikket?

Referenciák