Miért minket válasszon?
Ajánlatkérés

Szakértő csapat a munkatársai biztonsága érdekében.

Bírsággarancia

100 % munkavédelmi bírsággarancia 10 millió forintig!

Jogszabályletöltés

Összegyűjtöttük Önnek a legfontosabb munkavédelmi szabályokat.

Erősáramú berendezések szabványossági felülvizsgálata

Ne hagyja, hogy elektromos rendszere áramütést vagy tüzet okozzon!

Az Erősáramú berendezések szabványossági felülvizsgálata (vagy más néven: Tűzvédelmi szabványossági felülvizsgálat) esetén a vizsgáló az elektromos berendezéseket, elektromos hálózatot a szerint vizsgálja, hogy megfelel-e a szabványi előírásnak, nem okoz-e például tüzet. A vizsgálat érvényességi ideje 6 év.
 
A villamos berendezések esetében beüzemelés előtt, majd utána is, az ide vonatkozó előírásoknak megfelelően, a jogszabályokban meghatározott időszakonként kötelező módon el kell végezni az erősáramú berendezések szabványossági felülvizsgálatát. A vizsgálat elvégzése amellett, hogy kötelező, minden munkáltató elsődleges feladata is, hiszen így lehet megbizonyosodni affelől, hogy a szóban forgó erősáramú berendezés biztonságos, nem elöregedett és elhasználódott, vagyis nem jelent veszélyt a környezetében tevékenykedő emberekre.

Az erősáramű berendezések szabványossági felülvizsgálatának menete

Elektromos szakemberünk az előre egyeztetett időpontban a szükséges műszerekkel elvégzi a munkahelyen a vizsgálatot, a munkafolyamatokat nem feltartva, gyorsan, szakszerűen.

Rugalmasak vagyunk, a helyszínen gyorsan, egyszerűen javítható problémákat a lehetőségekhez képest külön költség nélkül elhárítjuk.  A felülvizsgálatról a megrendelő részére 2 példány jegyzőkönyv készül.

Itt hívnám fel nyomatékosan a figyelmet, hogy a jegyzőkönyvet mindig át kell nézni, mert tartalmazhat javítandó hiányosságokat, melyeket igény esetén természetesen javítani is tudunk.

Az erősáramú berendezések felülvizsgálata a biztonságos munkavégzés megvalósítását szolgálja, és elsődleges célja az emberi élte védelme, a villamos berendezések által okozott robbanás- illetve tűzveszély megelőzése és kiküszöbölése révén.

 

A villamos berendezések felülvizsgálata nemcsak kötelező, hanem nagyon fontos tevékenység is, hiszen ezáltal megbizonyosodhatunk az üzem biztonságáról. A felülvizsgálat elvégzése révén meggyőződhetünk arról, hogy a villamos berendezés valóban megbízható, és nem jelent veszélyt sem a kezelőjére, sem a környezetében tevékenykedő személyekre.

Kérjen ajánlatot most, és tegye rendbe cégénél az elektromos felülvizsgálatokat!

 

Ajánlatkérés

Referenciák

Építőipar - kivitelezés

Gyártás

Kereskedelem

További partnereink

x SZÉCHENYI 2020