Miért minket válasszon?
Ajánlatkérés

Szakértő csapat a munkatársai biztonsága érdekében.

Bírsággarancia

100 % munkavédelmi bírsággarancia 10 millió forintig!

Jogszabályletöltés

Összegyűjtöttük Önnek a legfontosabb munkavédelmi szabályokat.

Munkabaleset esetén teendők

A munkáltatók nagy része a munkavédelmi bírságtól fél, pedig a legnagyobb anyagi és erkölcsi kockázatot a munkabaleset jelenti.

Egy súlyosabb munkabaleset kivizsgálása igazán próbára teszi a munkavédelmi szakember felkészültségét, mert azt csak hosszas gyakorlat és szaktudás birtokában lehet megfelelően elvégezni. Egy-egy hibásan megfogalmazott mondat, vagy hiányosság súlyos milliókba kerülhet a munkáltatónak, mert az OEP elsődleges célja, hogy minden költséget a munkáltatóra hárítson, amennyiben az mulasztott a munkavédelmi kötelezettségeit illetően.

Baleset esetén feltétlen kérje ki gyakorlott munkavédelmi szakember tanácsát!

A munkabalesetet a tárgyhót követő hó 8-ig kell kivizsgálni és megküldeni az érintett Hatóságoknak.

A munkabaleset kivizsgálása a helyszín megismerésével, és a lehetőségekhez mérten a sérült, szemtanúk, munkahelyi vezetők meghallgatásával kezdődik.

A meghallgatási jegyzőkönyvek felvételét követően a munkavédelmi szakember kitölti a Munkavédelmi Törvény MüM rendeletében szigorúan meghatározott jegyzőkönyvet, és azt elküldi megfelelő példányszámban az érintett Hatóságoknak.

Számos buktatója van a munkabaleset kivizsgálásának, ezért mindenképpen csak nagy gyakorlattal rendelkező munkavédelmi szakemberre bízza!

Amennyiben további kérdése van munkabalesettel kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot és szívesen adunk Önnek tanácsot!

Referenciák

Építőipar - kivitelezés

Gyártás

Kereskedelem

További partnereink

x SZÉCHENYI 2020