Miért minket válasszon?
Ajánlatkérés

Szakértő csapat a munkatársai biztonsága érdekében.

Bírsággarancia

100 % munkavédelmi bírsággarancia 10 millió forintig!

Jogszabályletöltés

Összegyűjtöttük Önnek a legfontosabb munkavédelmi szabályokat.

Munkavédelem a faiparban

Mivel a Kozma Lajos Faipari Technikumban végeztem, pontosan tudom, hogy a faipar milyen munkavédelmi kockázatokat rejt. Sajnos már az iskola elvégzése alatt is találkoztam kisebb-nagyobb balesetekkel, melyek a tanműhelyben történtek. Jó 10 éves munkavédelmi tapasztalattal a hátam mögött az Aurapro Kft. ügyvezetőjeként határozottan kijelenthetem, hogy a faiparban dolgozó Munkáltatók részére a legmagasabb szintű munkavédelmi szolgáltatást tudjuk nyújtani, melyre garanciát jelentenek szakirányú képesítéseink, releváns referenciáink, és hatósági bírság elleni garanciánk.

A fa megmunkálására használt gépek számos balesetet okozhatnak (zúzódások, ütések, csonkulások stb.), ennek megelőzése érdekében rendkívül fontos a munkavédelem a faiparban. Ugyanakkor elengedhetetlen a gyalu-, a maró-, a csiszoló-, a lapszabász- vagy más faipari gép alkalomszerű felülvizsgálata, amit szakirányú végzettséggel, valamint munkavédelmi szakképzettséggel rendelkező személy végezhet.

A munkavédelem a faiparban kiterjed a faipari gépek által keltett zajterhelés kivédésére, valamint a kézi anyagmozgatásra is, hiszen ez utóbbi művelet is számos kockázatot, veszélyt hordoz magában.

Mivel a faipar a legmagasabb kockázati osztályba esik, részükre kizárólag folyamatos munka-és tűzvédelmi szolgáltatás ellátását javasoljuk, rendszeres bejárásokkal, dokumentációs feladatok folyamatos ellátásával, és oktatások rendszeres megtartásával.

Kérjen ajánlatot komplex munka-és tűzvédelmi szolgáltatás nyújtására, higgye el, hogy egy magas szintű munka-és tűzvédelmi rendszer működtetése nem ró magas költségét cégére!

Referenciák

Építőipar - kivitelezés

Gyártás

Kereskedelem

További partnereink

x SZÉCHENYI 2020