Miért minket válasszon?
Ajánlatkérés

Szakértő csapat a munkatársai biztonsága érdekében.

Bírsággarancia

100 % munkavédelmi bírsággarancia 10 millió forintig!

Jogszabályletöltés

Összegyűjtöttük Önnek a legfontosabb munkavédelmi szabályokat.

Munka - és tűzvédelem

Felejtse el az órákig mesélő, munkát feltartó kollégákat. Munka-és tűzvédelem BÍRSÁG GARANCIÁVAL, korrekt árakon, rejtett költségek nélkül, rugalmasan, munkáltatói érdeket szem előtt tartva, munka-és tűzvédelmi mérnök munkatársakkal.

Kérjen ajánlatot most! Bírsággarancia

Munkavédelemi koordinátor

 

Minden munkáltató nagyon jól tudja mennyire fontos a munkavállalók biztonsága a munkavégzés során. Ennek érdekében lényeges minden óvintézkedést megtenni a munkabalesetek elkerülése végett.

Egyik legérintettebb szakterület az építőipar, ahol évente a legtöbb súlyos munkabaleset történik. A munkavédelmi bírság elkerülése, valamint annak érdekében, hogy ne a munkáltatót terhelje az összes munkabalesettel kapcsolatos orvosi és járulékos költség, fontos, hogy megfelelő munkavédelmi színvonalat tartson fenn a vállalkozásában.

Munkabiztonsági tapasztalatokkal és végzettséggel rendelkező munkavédelmi koordinátor foglalkoztatása, alkalmazása rendkívül sokat segíthet az építőipari vállalkozásban. Feladatai munkabiztonsági szaktevékenységnek minősülnek.

Itt fontos azonban megjegyezni, hogy a munkavédelmi koordinátor alkalmazása nem érinti a munkáltatónak a munkavédelemre vonatkozó előírásokban megállapított felelősségét.

A munkavédelmi koordinátor feladatai a kiviteli terv készítésével és az építőipari kivitelezési tevékenységgel kapcsolatban:

A munkavédelmi koordinátor tanácsait, javaslatait célszerű minden esetben figyelembe venni!

Kérjen ajánlatot és győződjön meg róla Ön is!

A munkavédelmi koordinátori feladatokat az alábbiak szerint látjuk el:

Folyamatos szolgáltatás garanciái, BÍRSÁGGARANCIA.

 

Hasznosnak találta a cikket?

Referenciák