Miért minket válasszon?
Ajánlatkérés

Szakértő csapat a munkatársai biztonsága érdekében.

Bírsággarancia

100 % munkavédelmi bírsággarancia 10 millió forintig!

Jogszabályletöltés

Összegyűjtöttük Önnek a legfontosabb munkavédelmi szabályokat.

Munkavédelmi előadó

 

Ma már minden munkahelyen alapkövetelmény az ott dolgozók testi épségének és egészségének a védelme, ami profi szakembereket igényel.

A munkavédelmi előadó alkalmazása elősegíti a foglalkozási megbetegedések és a munkahelyi balesetek megelőzését, valamint segítségével optimalizálható a munkavédelemre fordított költség is.

Ugyanakkor segíti a munkáltatót a munkavédelmi kötelezettségek kivitelezésében, hozzájárulva ezzel a szabályszegések és mulasztások kedvezőtlen személyi és anyagi vonzatának az elkerüléséhez.

Minden munkáltató tudja, hogy a fokozott ellenőrzések miatt, kiemelten fontos odafigyelni a munkavédelmi törvényekre, ezek betartására és betartatására. Ehhez képzett szakemberekre van szükség, ezért is annyira keresett manapság a jól képzett, kiváló szaktudással rendelkező munkavédelmi előadó.

A munkabalesetek megelőzése, a kötelező jogszabályok betartása életeket menthet meg. A munkavédelmi előadó munkája szinte már nélkülözhetetlen feladatkör, hiszen a munkavállalók biztonsága, testi épségének a megőrzése, védelme, bármilyen munkahelyről is legyen szó, rendkívül fontos.

Tevékenysége kiterjed a munkavégzés szervezeti kockázatainak felmérésére, a használt technológiák biztonsági sajátosságaira és munkaeszközök technikai állapotának az ismeretére.

A munkavédelmi előadó együttműködve a vállalkozás munkahelyi vezetőivel, a munkavállalókkal, hozzájárul a munkával összefüggő megbetegedések és balesetek előfordulásának a megelőzéséhez, valamint képes értékelni a veszélyeket és elősegíteni a kockázatok kezelését.

Ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot átalánydíjas szolgáltatásunkra, és hasonlítsa össze az árakat!

Bírsággarancia

Bírsággarancia

Referenciák

Építőipar - kivitelezés

Gyártás

Kereskedelem

További partnereink

x SZÉCHENYI 2020