Miért minket válasszon?
Ajánlatkérés

Szakértő csapat a munkatársai biztonsága érdekében.

Bírsággarancia

100 % munkavédelmi bírsággarancia 10 millió forintig!

Jogszabályletöltés

Összegyűjtöttük Önnek a legfontosabb munkavédelmi szabályokat.

Munkavédelmi feladatok bonyolultak lehetnek

Egy lelkiismeretes munkáltatónak mindent meg kell tennie a balesetek elkerülése érdekében. A dolgozók csak akkor lehetnek biztonságban, ha a vállalat teljeskörűen betartja a jogszabályi előírásokat.

A munkavédelmi feladatok ellátása nem könnyű, ezért érdemes segítséget kérni cégünktől, az Aurapro Kft.-től. Mi kizárólag tapasztalattal rendelkező, tanult szakembereket alkalmazunk, hiszen tudjuk, hogy milyen sok múlik rajtuk.

Mindenképpen hosszútávú együttműködésre van szükség a megfelelő munkavédelmi színvonal megteremtése érdekében. Elkerülhetetlen lesz a kockázatértékelések, a szabályzatok és a nyomtatványok elkészítése. A munkavédelmi feladatok közé tartozik az oktatások színvonalas megtartása. A bejárások során a szakembereink feltérképezik a vállalat működését is.

Fontos, hogy teljeskörű kivizsgálás történjen egy esetleges munkabalesetnél. Ilyenkor mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy a legközelebb ne történhessen ilyen probléma. Sort kell keríteni a sérülések ellátására, illetve szükség esetén értesíteni kell az orvost.

A munkavédelmi szakemberek nem feledkeznek meg a gépek, a készülékek és a szerszámok felülvizsgálatáról sem. A mérések segítségével nyomon követik az értékek változását. Azonnal közbelépnek, ha valamilyen rendellenességet tapasztalnak.

Az Aurapro Kft. 10 millió forintos határig bírsággaranciát vállal a munkavédelmi feladatok ellátására vonatkozóan. További előnyt jelent, hogy a dokumentáció elkészítéséért nem kell külön fizetni.

Érdemes a havi átalánydíjas szerződést választani, mert így a munkatársak folyamatosan rendelkezésre állnak. A külön felmerülő problémák megoldása nem kerül pénzbe.

Egyéni ajánlatot kell kérni, ha valakinek felkeltette az érdeklődését a szolgáltatás. Rövid időn belül ki fog derülni, hogy milyen feltételekkel lehetséges a szerződéskötés. A referenciák hosszú listája arról árulkodik, hogy igen sokan elégedettek a szakembereink teljesítményével.

 

Ajánlatkérés

A piacon egyedi módon, mi bírsággaranciát is vállalunk.  A bírsággaranciáról szóló igazolásunkat itt tekintheti meg:

Bírsággarancia

Referenciák

Építőipar - kivitelezés

Gyártás

Kereskedelem

További partnereink

x SZÉCHENYI 2020