Miért minket válasszon?
Ajánlatkérés

Szakértő csapat a munkatársai biztonsága érdekében.

Bírsággarancia

100 % munkavédelmi bírsággarancia 10 millió forintig!

Jogszabályletöltés

Összegyűjtöttük Önnek a legfontosabb munkavédelmi szabályokat.

Munkavédelmi kockázatértékelés külön díjfizetés nélkül

A munkahelyi kockázatok feltárása érdekében mindenképpen szükség lesz egy szakértő segítségére. Vállalatunk, az Aurapro Kft. kiváló választást jelent, amennyiben a munkavédelmi kockázatértékelés elvégzése a cél.

A munkavédelmi törvény nem mondja ki egyértelműen, hogy hogyan kell sort keríteni az ellenőrzésre. Ennek következtében mindegyik cég másféle módszerrel dolgozik. Vannak közöttük olyanok, akik nem személyre szabott programokkal próbálnak segítséget nyújtani, ami nem bizonyul túl hatékony módszernek.

Véleményünk szerint szabadna külön pénzt elkérni a munkavédelmi kockázatértékelés elvégzéséért. Ennek tükrében nálunk az átalánydíjas szerződéskötés keretén belül sor kerül ennek a dokumentumnak az elkészítésére.

A segítségével ki fog derülni, hogy az adott munkahelyen milyen veszélyek állnak fent. A súlyossági fok szerint osztályozni kell ezeket. Ki kell jelölni a probléma megoldásáért felelős embereket. Meg kell határozni egy olyan dátumot, ameddig alkalmat kell keríteni a gondok elhárítására.

Lényeges az is, hogy az elkészített dokumentum átlátható, lényegretörő és érthető legyen. Így sokkal könnyebben érvényt lehet szerezni a benne leírtaknak.

Nem érdemes félvállról venni a teendők elvégzését, mert ennek súlyos következményei lehetnek. A hatóságok nagy bírságot adhatnak azoknak a cégeknek, amelyek nem tartják be az előírásokat. Még nagyobb problémát jelent, ha baleset vagy haláleset történik, ezért minél hamarabb meg kell fogadni a szakembereink tanácsait.

A szolgáltatás megrendelését követően az ügyfelek komplex, személyre szabott munkavédelmi kockázatértékelést kapnak. Szó esik benne a munkakörökről, a munkafolyamatokról, a veszélyes anyagokról és az eszközökről.

Ennek az elkészítése viszonylag hosszabb időt vesz igénybe, hiszen a szakembereknek a fentebb felsorolt szempontok szerint alaposan fel kell térképezniük a vállalatot. A részletes leírásnak köszönhetően egyértelmű lesz, hogy milyen intézkedésekre kell sort keríteni a balesetek és bírságok elkerülése érdekében.

Ha valakinek szakértői segítségre van szüksége, akkor minél hamarabb árajánlatot kell kérnie. Vállalatunk rövid időn belül visszajelzést ad arról, hogy átalánydíjas szerződés megkötése milyen feltételekkel lehetséges. Ebben az esetben a munkavédelmi kockázatértékelésért nem számolunk fel külön díjat.

Amennyiben sor került a dokumentumban felsorolt problémák megoldására, már nem kell annyira félni a Munkavédelmi Hatóság ellenőrzésétől. Fontos kiemelni, hogy nem feltétlenül kerül sor bírság kiszabására abban az esetben, ha a szakemberek csak valamilyen kisebb hiányosságot tapasztalnak. Amennyiben azt látják, hogy az adott cég általánosságban véve figyelmet szentel a munkavédelmi problémák megoldásának, akkor gyakran csak egy figyelmeztetést adnak.

Hangsúlyozni kell, hogy vállalatunk, az Aurapro Kft. 10 millió forintos határig bírsággaranciával dolgozik, amennyiben a szakembereink végzik az adott területen az ellenőrzést.

Rengetegféle szolgáltatás közül választhatnak a megrendelőink a munkavédelmi kockázatértékelés elvégzésén túlmenően. Lehetőség nyílik többek között az oktatások megtartására, a szabályzatok elkészítésére, illetve a gépek felülvizsgálatára.

 

Ajánlatkérés

A piacon egyedi módon, mi bírsággaranciát is vállalunk.  A bírsággaranciáról szóló igazolásunkat itt tekintheti meg:

Bírsággarancia

Referenciák

Építőipar - kivitelezés

Gyártás

Kereskedelem

További partnereink

x SZÉCHENYI 2020