Miért minket válasszon?
Ajánlatkérés

Szakértő csapat a munkatársai biztonsága érdekében.

Bírsággarancia

100 % munkavédelmi bírsággarancia 10 millió forintig!

Jogszabályletöltés

Összegyűjtöttük Önnek a legfontosabb munkavédelmi szabályokat.

Munkavédelmi referens szakmai tapasztalattal

Az utóbbi években jelentősen megváltoztak a munkavédelmi szabályok. Rengeteg esetben vált kötelezővé a szakember alkalmazása a kötelezettségek teljesítése érdekében.
Munkavédelmi referens segítségével kell még biztonságosabbá tenni a cégek és az intézmények működését. Így elkerülhetővé válnak a munkabalesetek és bírságra sem kell számítani. A vállalat prezstízse is növekedhet annak köszönhetően, hogy a dolgozók biztonságosabb munkakörülmények között dolgozhatnak. Jelentősen csökkenhet a fluktuáció is a változtatások hatására.

Cégünknek, az Aurapro Kft.-nek már rengeteg referenciája van a munka- és tűzvédelem területén. Ez arra vezethető vissza, hogy mi kizárólag tanult és tapasztalt szakembereket alkalmazunk. Mivel hazánkban hatalmas hiány van munkavédelmi referensekből, ezért nagyon sok megkeresést kapunk a cégektől.

A piacon egyedülálló módon bírsággaranciával dolgozunk. Ez azt jelenti, hogyha a Munkavédelmi Hatóság a vállalatunk hibájából bírságolja meg a megbízónkat, akkor 10 millió forintig átvállaljuk a büntetés összegét. Ennek következtében a hozzánk forduló vállalatoknak semmit sem kell a véletlenre bízniuk.

A munkavédelmi referens gondoskodik arról, hogy dolgozók megőrizhessék a testi épségüket. Igyekszik a munkakörülményeiket minél biztonságosabbá tenni. A balesetek elkerülése kulcsfontosságú szerepet játszik a tevékenységében.

A célját csak akkor tudja elérni, ha képes együttműködni a vállalat dolgozóival. Fel kell térképeznie a munkafolyamatokat, hogy átláthassa a szervezet működését. Erre úgy kerít sort, hogy ne hátráltassa a munkát. A kiváló kommunikációs képességének hála képes megszerezni és megosztani az információkat.

A szakember sort kerít a berendezések, a készülékek és a szerszámok rendszeres ellenőrzésére. Folyamatos mérésekkel követi nyomon, hogy az értékek a tűréshatáron belül maradnak-e.
A munkavédelmi referens megtartja a dolgozóknak az oktatást. Elmondja nekik, hogyan előzhetik meg a balesetek bekövetkezését. Meg kell beszélnie velük azt is, hogy mi a teendő akkor, ha valamilyen ok folytán mégis megtörténik a baj. Ilyenkor különösen fontos, hogy a dolgozók tudják a dolgukat, hiszen ezen akár emberéletek is múlhatnak.

A szakember az orvos értesítése után feltérképezi, hogy mi volt az oka a balesetnek. Mindent elkövet annak érdekében, hogy ne forduljon elő megint a probléma.

A fentiek alapján jól látható, hogy nagy felelősség nyugszik a referens vállán. Nem mindegy, hogy Ön kit bíz meg a munka elvégzésével, ezért válassza az Aurapro Kft.-t! Az egyedi ajánlatkéréssel kiderítheti, hogy milyen feltételekkel végezhetőek el a munkavédelmi feladatok.

 

Ajánlatkérés

A piacon egyedi módon, mi bírsággaranciát is vállalunk.  A bírsággaranciáról szóló igazolásunkat itt tekintheti meg:

Bírsággarancia

Referenciák

Építőipar - kivitelezés

Gyártás

Kereskedelem

További partnereink

x SZÉCHENYI 2020