Miért minket válasszon?
Ajánlatkérés

Szakértő csapat a munkatársai biztonsága érdekében.

Bírsággarancia

100 % munkavédelmi bírsággarancia 10 millió forintig!

Jogszabályletöltés

Összegyűjtöttük Önnek a legfontosabb munkavédelmi szabályokat.

Munka - és tűzvédelem

Felejtse el az órákig mesélő, munkát feltartó kollégákat. Munka-és tűzvédelem BÍRSÁG GARANCIÁVAL, korrekt árakon, rejtett költségek nélkül, rugalmasan, munkáltatói érdeket szem előtt tartva, munka-és tűzvédelmi mérnök munkatársakkal.

Kérjen ajánlatot most! Bírsággarancia

Munkavédelmi tanfolyam

A munkavédelem a biztonságos és egészséges munkakörülmények biztosítását jelenti, aminek az ellenőrzését és szervezeti felépítését jogszabály szabályozza, ugyanakkor a munkavédelem határozza meg a balesetek, foglalkozási ártalmak és megbetegedések megelőzésének módszereit is.

A munkavállalók választják meg a munkavédelmi képviselőt, aki a munkáltatóval való együttműködés során képviseli az alkalmazottak jogait és érdekeit a biztonságos munkavégzéssel kapcsolatban.

A dolgozók által megválasztott munkavédelmi képviselő a munkavédelmi tanfolyam keretein belül sajátítja el a szakmával járó tudnivalókat.

A munkavédelmi tanfolyam főbb tematikái:

Kiváló szakértelemmel és gyakorlati tapasztalattal rendelkező szakemberek készítik fel a szakmára a munkavédelmi tanfolyam résztvevőit. A képzés végén az oktatáson részt vevő személyek tanúsítványt kapnak.

A munkavédelmi tanfolyam, a képzésen résztvevőkkel megismerteti a tevékenységük sikeres végzéséhez szükséges alapvető szakmai tudnivalókat, valamint a szakhatóságokkal és a munkáltatóval való együttműködés formáit. Továbbá felkészíti a munkavédelmi képviselőt az érdekérvényesítés módszereire és a jogaik gyakorlására.

 

Ajánlatkérés

A piacon egyedi módon, mi bírsággaranciát is vállalunk.  A bírsággaranciáról szóló igazolásunkat itt tekintheti meg:

Bírsággarancia

Hasznosnak találta a cikket?

Referenciák