Miért minket válasszon?
Ajánlatkérés

Szakértő csapat a munkatársai biztonsága érdekében.

Bírsággarancia

100 % munkavédelmi bírsággarancia 10 millió forintig!

Jogszabályletöltés

Összegyűjtöttük Önnek a legfontosabb munkavédelmi szabályokat.

Munka - és tűzvédelem

Felejtse el az órákig mesélő, munkát feltartó kollégákat. Munka-és tűzvédelem BÍRSÁG GARANCIÁVAL, korrekt árakon, rejtett költségek nélkül, rugalmasan, munkáltatói érdeket szem előtt tartva, munka-és tűzvédelmi mérnök munkatársakkal.

Kérjen ajánlatot most! Bírsággarancia

Munkavédelmi technikus

Ahhoz, hogy ellenőrzéskor mindent szabályszerűnek találjanak a hatósági szervek, és hogy egy vállalkozás megfeleljen a munkavédelmi törvényekben foglaltaknak, lényeges, hogy képzett, a jogszabályokban jártas szakember álljon a háttérben. Magyarán, a munkavállalónak alkalmaznia kell egy hozzáértő személyt, hiszen napjainkban alap kritérium a dolgozók testi épségének és egészségének a védelme.

A munkavédelmi technikus tanfolyam elvégzése szignifikáns előnyt biztosít a munkaerőpiacon, hiszen a szakmát birtokló személyek iránt igen csak nagy a kereslet. Ugyanis a hozzáértő és figyelmes munkavédelmi technikus segítségével biztosítható az adott cégnél, intézménynél nemcsak a munkavédelmi szabályok betartása, hanem a munkavállalók testi épsége is.

Minden munkáltató szeretné teljesíteni a munkavédelmi kötelezettségeket, valamint elkerülni az esetleges mulasztások és szabályszegések negatív következményeit, illetve megelőzni a munkahelyi baleseteket, és a foglalkozási megbetegedéseket.  Ebben remek segítség lehet a munkavédelmi technikus foglalkoztatása, hiszen a képzett szakember olyan szaktudással rendelkezik, ami felhasználható a nemzetgazdaság valamennyi ágazatában.

A szakma iránt érdeklődök a tanfolyam elvégzése után képzett szakemberek lesznek és egy igen csak keresett szakmában tudnak elhelyezkedni.

A képzés megkezdéséhez nincs szükség előírt gyakorlatra, versenyvizsgára, szakmai előképzettségre, ugyanakkor nincs szintvizsga és nincsenek pályaalkalmassági követelmények sem.

A tanfolyamra jelentkezőknek meg kell legyen az érettségi végzettségük, valamint a foglalkozás-egészségügyi szakorvos által kiállított szakmai alkalmassági igazolás. Aki rendelkezik ezen iratokkal és érdeklődik a szakma iránt, a beiratkozás után megkezdheti a képzést.

A tanfolyam elvégzése után, a szakképesítéssel rendelkező személyek az alábbi munkakörökben helyezkednek el:

A szakma elsajátítása után a munkavédelmi technikus képes közreműködni a munkahelyi biztonság megteremtéséhez szükséges tevékenységekben, valamint a mulasztások anyagi és személyi következményeinek az elkerülése érdekében.

Ugyanakkor a munkavédelmi technikus:

Továbbá, ő az a személy, aki a munka-egészségügyi feladatok elvégzésének az idején együttműködik a foglalkozás-egészségügyi szolgálattal és továbbítja a munkáltatók és a munkavállalók felé a munkahelyi egészségmegőrzés értékrendszerét.

 

Ajánlatkérés

A piacon egyedi módon, mi bírsággaranciát is vállalunk.  A bírsággaranciáról szóló igazolásunkat itt tekintheti meg:

Bírsággarancia

Hasznosnak találta a cikket?

Referenciák