Miért minket válasszon?
Ajánlatkérés

Szakértő csapat a munkatársai biztonsága érdekében.

Bírsággarancia

100 % munkavédelmi bírsággarancia 10 millió forintig!

Jogszabályletöltés

Összegyűjtöttük Önnek a legfontosabb munkavédelmi szabályokat.

Nem maradhat el a munkahelyi kockázatértékelés

Nagy problémát jelent, ha egy munkahely nem felel meg a jogszabályi előírásoknak. Ez annak a kockázatát hordozza magában, hogy baleset vagy tűzeset történik.

Egyetlen cég sem engedheti meg magának, hogy bírságot kapjon a fenti okokból kifolyólag, ezért a munkahelyi kockázatértékelés módszeréhez kell folyamodnia. Ennek köszönhetően kiderülhet, hogy milyen rizikófaktorok jelentkeznek az adott helyen.

Ezen túlmenően szükség van még a kockázatok osztályozására. Így derülhet ki, hogy ezek mennyire bizonyulnak súlyosnak. A szakembernek ki kell jelölnie egy olyan felelőst, aki gondoskodik a veszélyek elhárításáról. Fontos, hogy ehhez társítani kell egy határidőt is.

Az az előnyös, ha a munkahelyi kockázatértékelés az adott cégre szabva történik. Olyan szakembert kell keresni, aki saját, egyénileg kidolgozott programmal dolgozik. Külön kell elemeznie a veszélyes anyagokra, az eszközökre, a tevékenységi körökre és a munkafolyamatokra vonatkozó kockázatokat.

Kulcsfontosságú, hogy az általa elkészített dokumentum lényegre törő legyen. Így a vállalat alkalmazottainak sokkal egyszerűbb dolguk lesz és könnyebben átlátják, hogy mit kell tenniük a kockázatok csökkentése érdekében.

Az Aurapro Kft. arra szeretné figyelmeztetni az érdeklődőket, hogy az értékelésért cserébe ne fizessenek ki külön díjat. Inkább egy olyan céggel kössenek szerződést, ahol ez benne foglaltatik az átalánydíjban.

Az árak összehasonlításakor kiderülhet, hogy sokkal jobban megéri az Aurapro Kft. szolgáltatásait választani. Itt valódi szakemberek dolgoznak, ezért bennük bátran meg lehet bízni.

A vállalat 10 millió forintos bírsággarancia mellett vállalja a munka elvégzését, ezért érdemes innen minél hamarabb ajánlatot kérni.

A munkahelyi kockázatértékelés jó befektetést jelent, hiszen rengeteg bonyodalomtól kímélheti meg a megrendelőt. Először is, ez a szolgáltatás olcsóbb, mint egy hatalmas bírság kifizetése. Másrészt, a munkahelyi balesetek könnyebb vagy súlyosabb sérüléseket okozhatnak. Az is előfordulhat, hogy valakinek maradandó fogyatékossága lesz vagy életét veszti.

Ez komoly lelkiismereti terhet jelent a vállalat dolgozóinak. Hatalmas presztízsvesztést szenved el a cég, ami a munkaerőhiányos időszakban gondot jelenthet. A bírság kifizetésén túl előfordulhat, hogy kártérítést és/vagy életjáradékot kell fizetnie a vállalatnak.

Ez azt jelentheti, hogy egyetlen esetben sem tanácsos megspórolni a munkahelyi kockázatértékelés költségeit. Minél hamarabb sort kell keríteni rá annak érdekében, hogy elkerülhetővé váljanak a fentebb megemlített problémák.

 

Ajánlatkérés

A piacon egyedi módon, mi bírsággaranciát is vállalunk.  A bírsággaranciáról szóló igazolásunkat itt tekintheti meg:

Bírsággarancia

Referenciák

Építőipar - kivitelezés

Gyártás

Kereskedelem

További partnereink

x SZÉCHENYI 2020