Miért minket válasszon?
Ajánlatkérés

Szakértő csapat a munkatársai biztonsága érdekében.

Bírsággarancia

100 % munkavédelmi bírsággarancia 10 millió forintig!

Jogszabályletöltés

Összegyűjtöttük Önnek a legfontosabb munkavédelmi szabályokat.

Tűzvédelem Budapest a károk ellen

Mivel egy tűzeset igen komoly problémákat okozhat, ezért elegendő figyelmet kell szentelni a munkahelyi oktatásnak. Vészhelyzet esetén sokkal nehezebb gondolkodni, ennélfogva mindenkinek kívülről kell tudnia, hogy mit kell tennie a tűz kitörésekor.

A tűzvédelem Budapest ismereteit oktatás keretén belül kell átadni. A munkáltató feladata erre sort keríteni bizonyos időközönként. Nem szabad, hogy csak az aláírások összegyűjtéséről szóljon az egész, mert vészhelyzetben azonnal ki fog derülni, hogy ki mennyi ismerettel rendelkezik.

Az oktatás nagy fontossággal bír, de emellett ügyelni kell még a szabályok betartatására is. Így elkerülhetővé válnak a baleset- és vészhelyzetek.

Sosem szabad elfelejteni, hogy a legfőbb célt a munkavállalók testi épségének, illetve életének megóvása jelenti. Emellett, a tűzvédelem Budapest révén jelentős anyagi kár előzhető meg.

A szabályok figyelmen kívül hagyása igen magas bírságot vonhat maga után. Ez persze nem a legnagyobb gond, ami történhet, hiszen egy ember sérülése vagy halála még komolyabb lelki, büntetőjogi és anyagi következményekkel jár. Kedvezőtlen esetben ennek akár csőd is lehet a vége.

Érdemes a vállalatunkkal együtt dolgozni, hiszen mi 10 millió forintos bírsággarancia mellett vállaljuk a feladatok elvégzését. Ha a megbízó minden téren a mi utasításaink szerint jár el, akkor nem kell attól sem tartania, hogy valamilyen tűzeset vagy baleset történik.

A tűzvédelem Budapesten nagyon hatékony, mert a tapasztalt szakemberek pontosan tudják, hogy mire figyeljenek oda. Azonnal észreveszik, ha valami nincsen rendben és ezt szóvá is teszik. A kisebb hibák kijavítására akár helyben is sor kerülhet, de a nagyobb gondok megoldásáról a megbízónak kell gondoskodnia.

Nálunk többféle szolgáltatás igénybe vételére nyílik lehetőség. Sor kerülhet a tűzvédelmi dokumentumok létrehozására. Ezek között szerepel a tűzvédelmi szabályzat, a kiürítési számítás és a tűzriadós terv.

A vállalat szakemberei készek megtartani az oktatást rövid, lényegretörő, könnyen megjegyezhető formában. Így egyetlen megbízónak kell attól tartania, hogy az ismeretek átadása a munka rovására fog menni.

A tűzvédelmi bejárás során ki fog derülni, hogy a munkáltató mennyire tartja be a szabályokat. Probléma észlelésénél azonnal szólnak a szakemberek.

Nem maradhat el a tűzvédelmi irányfények ellenőrzése sem, különben vészhelyzet esetén sokkal nehezebb lesz a menekülési útvonal megtalálása.

A tűzvédelem Budapest keretén belül sor kerül még a tűzoltásra való készülékek és csapok ellenőrzésére. Nem szabad megfeledkezni a tűzgátló ajtókról és a tömítésekről sem.

 

Ajánlatkérés

A piacon egyedi módon, mi bírsággaranciát is vállalunk.  A bírsággaranciáról szóló igazolásunkat itt tekintheti meg:

Bírsággarancia

Referenciák

Építőipar - kivitelezés

Gyártás

Kereskedelem

További partnereink

x SZÉCHENYI 2020