Miért minket válasszon?
Ajánlatkérés

Szakértő csapat a munkatársai biztonsága érdekében.

Bírsággarancia

100 % munkavédelmi bírsággarancia 10 millió forintig!

Jogszabályletöltés

Összegyűjtöttük Önnek a legfontosabb munkavédelmi szabályokat.

Munka - és tűzvédelem

Felejtse el az órákig mesélő, munkát feltartó kollégákat. Munka-és tűzvédelem BÍRSÁG GARANCIÁVAL, korrekt árakon, rejtett költségek nélkül, rugalmasan, munkáltatói érdeket szem előtt tartva, munka-és tűzvédelmi mérnök munkatársakkal.

Kérjen ajánlatot most! Bírsággarancia

Tűzvédelmi előírások

 

A jogi személyek, illetve a gazdálkodó tevékenységet folytató magánszemélyeknek is kötelező módon be kell tartaniuk a tűzvédelmi előírásokat, amelyeket szabvány, jogszabály vagy hatósági határozat ír elő.

Melyek ezek a tűzvédelmi előírások?

A munkáltatónak kötelessége, hogy szakképesítéssel rendelkező személyt alkalmazzon, aki felkészültségének, szakmai tudásának köszönhetően ismertetni tudja a munkavállalókkal a hatályban lévő jogszabályoknak megfelelő tűzvédelmi előírásokat, illetve a tűz elleni védekezésről szóló kötelezettségeiket.

A tűz elleni védekezés három részre osztható:

Mind a kialakítás, mind a használat alkalmával kötelező módon figyelembe kell venni a tűzvédelmi jogszabályok, hatósági előírások és szabványok rendszerét.

2016-ban módosult a tűz elleni védekezésről, a műszaki mentésről és a tűzoltóságról szóló 1996. évi XXXI. Törvény.

A törvénymódosítás, a tűzvédelmi előírások ismerete valamint a kötelező tűzvédelmi oktatások megtartása minden munkáltató érdeke, hiszen a tűz elleni védelem, a tűz megelőzése, a kötelező jogszabályok betartása és betartatása életeket menthet meg!

Ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot átalánydíjas szolgáltatásunkra, és hasonlítsa össze az árakat!

Bírsággarancia

Bírsággarancia

 

Hasznosnak találta a cikket?

Referenciák