Miért minket válasszon?
Ajánlatkérés

Szakértő csapat a munkatársai biztonsága érdekében.

Bírsággarancia

100 % munkavédelmi bírsággarancia 10 millió forintig!

Jogszabályletöltés

Összegyűjtöttük Önnek a legfontosabb munkavédelmi szabályokat.

Munka - és tűzvédelem

Felejtse el az órákig mesélő, munkát feltartó kollégákat. Munka-és tűzvédelem BÍRSÁG GARANCIÁVAL, korrekt árakon, rejtett költségek nélkül, rugalmasan, munkáltatói érdeket szem előtt tartva, munka-és tűzvédelmi mérnök munkatársakkal.

Kérjen ajánlatot most! Bírsággarancia

Tűzvédelmi képzés

Nem létezik olyan vállalat, amely valamilyen formában ne kerülne kapcsolatba valamilyen robbanás- vagy tűzveszélyes, éghető anyaggal. Nem beszélve arról, hogy mindenhol dolgoznak dohányzó munkavállalók is, akik csak az erre kijelölt helyeken gyújthatnak rá.

Bármilyen vállalkozásról is legyen szó, a tűzveszély minden helyzetben fennállhat, ezért nagyon lényeges, hogy a munkavállalók komolyan vegyék és betartsák, a szakemberek által alaposan kidolgozott tűzvédelmi szabályokat. (A tűzvédelmi szakember, tűzvédelmi tanfolyam keretén belül sajátította el a szakmához szükséges tudnivalókat.)

A tűzvédelmi szabályzat előírja a tűzvédelmi oktatást, valamint a tűzoltással, tűzjelzéssel és a műszaki mentéssel kapcsolatos tennivalókat. A tűzvédelmi képzésen, meghatározott esetekben a munkavállalóknak kötelező módon részt kell venniük.

Miért kell tűzvédelmi oktatást tartani?

A munkáltatónak kötelessége, hogy az alkalmazásban álló munkavállaló elsajátítsa a tűzvédelem elméleti és gyakorlati ismereteit, hogy megismerje az ezzel kapcsolatos szabályokat, tudnivalókat.

Az oktatást minden esetben tűzvédelmi szakember végzi, aki a tűzvédelmi tanfolyam elvégzése után jogosultságot szerzett a tűzvédelmi képzés megtartásához is.

Mikor szükséges tűzvédelmi képzést tartani a munkavállaló számára?

A tűzvédelmi képzés célja, hogy a munkavállalók megismerjék:

A képzés időtartama 30-60 perc, ugyanis ennyi idő elégséges a szükséges tudnivalók ismertetésére, átadására.

Célszerű a munkavédelmi és a tűzvédelmi oktatást összevonva végezni, valamint ezt minden esetben dokumentálni kell az oktatási naplóban.

 

Ajánlatkérés

A piacon egyedi módon, mi bírsággaranciát is vállalunk.  A bírsággaranciáról szóló igazolásunkat itt tekintheti meg:

Bírsággarancia

Hasznosnak találta a cikket?

Referenciák