Miért minket válasszon?
Ajánlatkérés

Szakértő csapat a munkatársai biztonsága érdekében.

Bírsággarancia

100 % munkavédelmi bírsággarancia 10 millió forintig!

Jogszabályletöltés

Összegyűjtöttük Önnek a legfontosabb munkavédelmi szabályokat.

A tűzvédelmi szakmérnök segítséget nyújt

Bizonyos szakemberek munkájára hatalmas szükség van. Például a tűzvédelmi szakmérnökök nagyon keresettek manapság. A Belügyminisztérium rendelete szerint bizonyos esetekben kötelező az alkalmazásuk.

A 100 főnél több embert foglalkoztató ipari és mezőgazdasági cégek, a szállodák, az iskolák, az óvodák, az irodaházak és az idősotthonok biztosan nem tekinthetnek el a szakember foglalkoztatásától.

Erre a létesítményeknek nem teherként kell tekinteniük, hanem egyfajta biztonságot nyújtó lehetőségként. Mivel az elvesztett élet pótolhatatlan, a sérülések pedig nehezen gyógyulnak, ezért nem szabad félvállról venni a tűzvédelmi kérdéseket. Az anyagi károk szintén súlyos veszteségeket okozhatnak a fentebb említett létesítményeknek. Arról nem is beszélve, hogy komoly presztízsvesztéssel járhat egy-egy nagyobb tűzeset.

Ennek következtében érdemes minél előbb felkeresni vállalatunkat, az Aurapro Kft.-t, hiszen nálunk remek szakemberek dolgoznak. Igen sok tapasztalatuk van, ezért képesek a legnehezebb kérdésekre is választ adni. Mivel számos szabálynak kell megfelelnie egy munkáltatónak, ezért jól jön a szakértőink segítsége.

A tűzvédelmi szakmérnöknek rengeteg feladata van. Egyrészt meg kell előznie, hogy az adott létesítményben tűz keletkezzen. Amennyiben valamilyen ok folytán erre mégis sor kerül, akkor segédkeznie kell a tűzoltásban, később pedig ki kell vizsgálnia, hogy mi vezetett a tűz kialakulásához. Javaslatokat kell tennie arra vonatkozóan, hogy hogyan lehetne a következő alkalommal megelőzni a problémát.

A szakembernek muszáj megtartania oktatásokat. Át kell adnia a tudását a munkavállalóknak, akik így tudni fogják, hogy mit tegyenek a tűzesetek elkerülése érdekében. Azzal is tisztában lesznek, hogy mit csináljanak a veszélyes helyzetekben. Ennek köszönhetően nagyobb eséllyel őrizhetik meg a testi épségüket.

Nem szabad hagyni, hogy az oktatás megtartása helyett csupán aláírásgyűjtés történjen, mert fontos információkról van szó. A tűzvédelmi szakmérnök ügyel arra, hogy mindenki elsajátítsa a legfontosabb ismereteket.

Ezenkívül segítséget nyújt a tűzvédelmi szabályzat és a tűzriadó terv elkészítésében. Elvégzi a kiürítési számításokat és ezeket érthetően el is magyarázza. A dokumentumokat szerkeszthető formában adja át a megrendelőnek.

A szakember feladatai közé tartozik a tűzvédelmi bejárások elvégzése. Ilyenkor jegyzőkönyvet készít arról, hogy mit tapasztalt a létesítményben. Szót ejt a hiányosságokról, illetve javaslatokat tesz arra, hogy hogyan lehetne ezeket a gondokat megoldani.

Nem mulasztja el a tűzoltó készülékek, a tűzcsapok és a tűzgátló ajtók ellenőrzését. Lényeges, hogy az irányfényekről se feledkezzen meg. Nem maradhat el a villámrendszer felülvizsgálata sem.

A tűzvédelmi szakmérnök nem tartja fel a munkát, hanem igyekszik a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban elvégezni a feladatait. Közvetlen kapcsolatot tart fenn a dolgozókkal annak érdekében, hogy minél eredményesebben tudja megelőzni a vészhelyzetek kialakulását.

Mivel az Aurapro Kft. a piacon egyedülálló módon 10 millió forintig bírsággaranciát biztosít, ezért meg lehet bízni a szakembereink munkájában. Az átalánydíjas szolgáltatás keretén belül folyamatos rendelkezésre állást biztosítunk. Problémák esetén azonnal elérhetőek vagyunk. Ilyenkor nem kerül külön pénzbe a segítségnyújtás.

 

Ajánlatkérés

A piacon egyedi módon, mi bírsággaranciát is vállalunk.  A bírsággaranciáról szóló igazolásunkat itt tekintheti meg:

Bírsággarancia

Referenciák

Építőipar - kivitelezés

Gyártás

Kereskedelem

További partnereink

x SZÉCHENYI 2020