Miért minket válasszon?
Ajánlatkérés

Szakértő csapat a munkatársai biztonsága érdekében.

Bírsággarancia

100 % munkavédelmi bírsággarancia 10 millió forintig!

Jogszabályletöltés

Összegyűjtöttük Önnek a legfontosabb munkavédelmi szabályokat.

Munka - és tűzvédelem

Felejtse el az órákig mesélő, munkát feltartó kollégákat. Munka-és tűzvédelem BÍRSÁG GARANCIÁVAL, korrekt árakon, rejtett költségek nélkül, rugalmasan, munkáltatói érdeket szem előtt tartva, munka-és tűzvédelmi mérnök munkatársakkal.

Kérjen ajánlatot most! Bírsággarancia

Tűzvédelmi tanfolyam

A törvény által előírt munkavédelmi és tűzvédelmi szabályok ismerete, ezek működtetése és betartása elengedhetetlenül fontos egy cég biztonságos működéséhez.
A tűzvédelemmel kapcsolatos tudnivalókat a Tűzvédelmi Szabályzat tartalmazza és ezek ismeretét a tűzvédelmi tanfolyam keretén belül lehet elsajátítani. Ezen rendeletek alkalmazása és betartása egyaránt kötelező a munkáltatónak és a munkavállalónak is.
A tűzvédelmi tanfolyamon a kötelező jogszabályok megismerése mellett maga a tűzvédelem fogalmát, a tűz megelőzési óvintézkedéseket is elsajátítja a résztvevő. A kapott információk alkalmazásával megelőzhetőek a balesetek illetve életek menthetők meg.
A tűzvédelem, a tűzmegelőzési, a tűzvizsgálati és a tűzoltási feladatok ismeretéből áll. A tűzvédelmi előírásokat, a tűzmegelőzési tudnivalókat, valamint a tűz elleni védekezésről szóló kötelezettségeket, a munkavállalók számára, a megfelelő szakképesítéssel rendelkező személy adja át, aki a tűzvédelmi tanfolyamon elsajátított tudnivalókat alkalmazza és közvetíti.
Nagyon lényeges, hogy a munkáltató megfelelő munkafeltételeket biztosítson a balesetek megelőzése, illetve elkerülése érdekében, ugyanakkor kiemelt figyelmet szenteljen a jogszabályokban elrendelt tűzvédelmi előírások akkurátus betartásának. Ahhoz, hogy ez kellőképpen megvalósuljon egy vállalat keretein belül, a leghatékonyabb megoldás az, ha együttműködik egy megbízható tűzvédelmi partnerrel.
Abban az esetben, ha egy cégvezető nem biztosít megfelelő munka- és tűzvédelmi színvonalat, valamint nem foglalkoztat megfelelő szakmai tudással rendelkező szakembert, akkor neki kell vállalnia a büntetőjogi felelősséget a mulasztásokért, a bekövetkezett károkért.

 

Ajánlatkérés

A piacon egyedi módon, mi bírsággaranciát is vállalunk.  A bírsággaranciáról szóló igazolásunkat itt tekintheti meg:

Bírsággarancia

Hasznosnak találta a cikket?

Referenciák