Miért minket válasszon?
Ajánlatkérés

Szakértő csapat a munkatársai biztonsága érdekében.

Bírsággarancia

100 % munkavédelmi bírsággarancia 10 millió forintig!

Jogszabályletöltés

Összegyűjtöttük Önnek a legfontosabb munkavédelmi szabályokat.

Tűzvédelmi vizsga a feladatok elvégzéséhez

A tűzesetek azért nagyon veszélyesek, mert könnyen emberéleteket olthatnak ki. Ráadásul képesek sok-sok év munkáját semmissé tenni igen rövid időn belül, tehát hatalmas anyagi károkat okozhatnak.

Nem véletlenül vonatkozik olyan sok törvény a tűzvédelemre. Az előírásokat mindig maximálisan be kell tartani, különben ennek igen komoly következményei lehetnek.

Tűzvédelmi vizsga nélkül nem lehetséges bizonyos feladatkörök ellátása a jelenleg hatályban lévő törvény szerint. Az is szigorúan szabályozva van, hogy ki végezhet oktatói, illetve vizsgáztatói tevékenységet.

Az Aurapro Kft. már igen régóta foglalkozik tűz- és balesetvédelemmel, ezért érdemes hozzájuk fordulni a problémák elkerülése és orvoslása érdekében.

A tűzvédelem keretén belül gondoskodni lehet a tűzesetek megelőzéséről. A szakemberek azt is kideríthetik, hogyan lehetséges az oltási feladatok ellátása probléma esetén. A vállalat munkatársainak arról is gondoskodniuk kell, hogy a tűzoltás feltételei teljesüljenek.

A tűzvédelmi vizsgával rendelkező munkavállalók szerint a szabályzatban meghatározott távolságot kell hagyni az egyes objektumok között a tűz továbbterjedésének megakadályozása érdekében.

Ebből a szempontból nem csupán az épületekre kell gondolni, hiszen a gépeknek, a munkaeszközöknek és az alapanyagoknak szintén szükségük van térre abból a célból, hogy a tűzvédelmi előírások teljesüljenek.

Az Aurapro Kft. szakemberei szerint fokozottan elővigyázatosnak kell lenni abban az esetben, ha nyílt láng használatára van szükség. Emellett oda kell figyelni azoknál a tevékenységeknél is, amik szikrát vetnek. Az anyagok gyulladáspontjánál nagyobb hőmérséklet tűzesethez vezethet.

Mindenképpen gondoskodni kell arról, hogy a balesetek megelőzhetővé váljanak. Sok cég csak szükséges rosszként gondol a tűzvédelemre, azonban ez hibás megközelítés.

A tűz rengeteg esetben igen gyorsan és agresszíven terjed, ezért a meggyulladását követően nincsen idő a gondolkodásra! A munkavállalóknak tudniuk kell, hogy milyen lépések megtételére van szükség a probléma megoldása érdekében. Pont ezért lényeges, hogy a tűzvédelmi oktatás ne csupán az aláírások összegyűjtéséről szóljon, hanem az ismeretek valódi átadásáról.

Az Aurapro Kft.-től érkező, tűzvédelmi vizsgával rendelkező munkatárs rövid időn belül elő tudja adni a tananyagot. Mivel érthetően és világosan magyaráz, ezért minden munkavállaló meg fogja jegyezni az információkat.

Ezenkívül sort lehet még keríteni az egyéb tűzvédelmi ellenőrzések elvégzésére is. Mivel a vállalat bírsággaranciával dolgozik, ezért érdemes ide fordulni!

 

Ajánlatkérés

A piacon egyedi módon, mi bírsággaranciát is vállalunk.  A bírsággaranciáról szóló igazolásunkat itt tekintheti meg:

Bírsággarancia

Referenciák