Miért minket válasszon?
Ajánlatkérés

Szakértő csapat a munkatársai biztonsága érdekében.

Bírsággarancia

100 % munkavédelmi bírsággarancia 10 millió forintig!

Jogszabályletöltés

Összegyűjtöttük Önnek a legfontosabb munkavédelmi szabályokat.

Munka - és tűzvédelem

Felejtse el az órákig mesélő, munkát feltartó kollégákat. Munka-és tűzvédelem BÍRSÁG GARANCIÁVAL, korrekt árakon, rejtett költségek nélkül, rugalmasan, munkáltatói érdeket szem előtt tartva, munka-és tűzvédelmi mérnök munkatársakkal.

Kérjen ajánlatot most! Bírsággarancia

Munkavédelmi szolgáltatás

 

A munkavédelem meghatározza a foglalkozási ártalmak, a munkabalesetek és a megbetegedések megelőzésének módszereit. Ellenőrzését és szervezeti felépítését törvény szabályozza.

Nagyon sok esetben a cégvezetők, munkáltatók nincsenek tisztában azzal, hogy milyen intézkedéseket kell tenniük, milyen iratokkal kell rendelkezniük ahhoz, hogy a törvényi előírásoknak, az aktuális jogszabályoknak megfeleljenek, ezáltal elkerülve az esetleges bírságokat.

Ebben az esetben érdemes minél előbb felkeresni egy megbízható, kiváló szakmai referenciákkal rendelkező céget és igénybe venni az általuk biztosított munkavédelmi szolgáltatást.

Rendkívül fontos egy vállalkozás működésénél a megfelelő munkavédelmi színvonal biztosítása, ezáltal elkerülve, illetve minimálisra csökkentve a munkabalesetek kockázatát. Ugyanis egy cég életében a legnagyobb problémát nem is a büntetés jelenti, hanem maga munkabaleset.

Alkalmazva egy megbízható szolgáltatót, igényelni lehet a teljes körű munkavédelmi szolgáltatást, ugyanakkor a tűzvédelmi és környezetvédelmi szolgáltatást is.

A munkavédelmi szolgáltatás magába foglalja:

Továbbá a munkavédelmi szolgáltatás kiterjed a szakhatóságokkal való kapcsolattartásra, a munkabiztonsági eszközök meglétének és használatának az ellenőrzésére, a munkaegészségügyi szolgálattal való konzultálásra.

 

Ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot átalánydíjas szolgáltatásunkra, és hasonlítsa össze az árakat!

Bírsággarancia

Bírsággarancia

Hasznosnak találta a cikket?

Referenciák