Miért minket válasszon?
Ajánlatkérés

Szakértő csapat a munkatársai biztonsága érdekében.

Bírsággarancia

100 % munkavédelmi bírsággarancia 10 millió forintig!

Jogszabályletöltés

Összegyűjtöttük Önnek a legfontosabb munkavédelmi szabályokat.

Munkavédelmi szolgáltatás

 

A munkavédelem meghatározza a foglalkozási ártalmak, a munkabalesetek és a megbetegedések megelőzésének módszereit. Ellenőrzését és szervezeti felépítését törvény szabályozza.

Nagyon sok esetben a cégvezetők, munkáltatók nincsenek tisztában azzal, hogy milyen intézkedéseket kell tenniük, milyen iratokkal kell rendelkezniük ahhoz, hogy a törvényi előírásoknak, az aktuális jogszabályoknak megfeleljenek, ezáltal elkerülve az esetleges bírságokat.

Ebben az esetben érdemes minél előbb felkeresni egy megbízható, kiváló szakmai referenciákkal rendelkező céget és igénybe venni az általuk biztosított munkavédelmi szolgáltatást.

Rendkívül fontos egy vállalkozás működésénél a megfelelő munkavédelmi színvonal biztosítása, ezáltal elkerülve, illetve minimálisra csökkentve a munkabalesetek kockázatát. Ugyanis egy cég életében a legnagyobb problémát nem is a büntetés jelenti, hanem maga munkabaleset.

Alkalmazva egy megbízható szolgáltatót, igényelni lehet a teljes körű munkavédelmi szolgáltatást, ugyanakkor a tűzvédelmi és környezetvédelmi szolgáltatást is.

A munkavédelmi szolgáltatás magába foglalja:

  • a kockázatértékelések elkészítését
  • a szükséges szabályzatok elkészítését és karbantartását (Munkavédelmi Szabályzat, Átfogó megelőzési stratégia, Orvosi alkalmassági vizsgálatok rendje, Egyéni védőeszköz juttatási rend stb.)
  • a rendszeres és soron kívüli oktatások szervezését és megtartását (adott feladatkörökre vonatkozó tematika összeállítása, oktatások lebonyolítása)
  • a munkabalesetek dokumentálását, kivizsgálását
  • a munkavédelmi szemlék lebonyolítását
  • a berendezések, gépek, munkaeszközök üzembe helyezését megelőző munkavédelmi szempontú előzetes vizsgálatát
  • emelőgépek és egyéb gépek ellenőrző és alkalomszerű felülvizsgálatait
  • az érintésvédelmi mérések elvégzését
  • a munkahelyek kockázatértékelését, veszélyelemzését

Továbbá a munkavédelmi szolgáltatás kiterjed a szakhatóságokkal való kapcsolattartásra, a munkabiztonsági eszközök meglétének és használatának az ellenőrzésére, a munkaegészségügyi szolgálattal való konzultálásra.

 

Ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot átalánydíjas szolgáltatásunkra, és hasonlítsa össze az árakat!

Bírsággarancia

Bírsággarancia

Referenciák

Építőipar - kivitelezés

Gyártás

Kereskedelem

További partnereink

x SZÉCHENYI 2020